2777
2789
عنوان

ی سوال دارم از عروسای خانواده شوهر

618 بازدید | 37 پست

شما اگه مادرشوهرتون به شما چیزی بگه که بهتون بربخوره یا تیکه بندازه جوابشو میدین؟

اگه به شوهرتون بی احترامی کنه چی؟

و بگید چن ساله ازدواج کردین..

اللهم عجل لولیک الفرج..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرفدار شوهرم هستم ولی ن ک بخوام بی ادبی کنم میگم بیچاره شوهرم اتفاقا اونجوری نیست و اینا.

گاهیم میخندم البته اگه بد نباشه ب خودمم چیزی بگه با خنده و شوخی جمش میکنم خودشم میخنده

۴سال و نیم

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.

من چند بار رفتم با زبون خوش بهش گفتم معذرت خواهیم کرد و اینا ولی باز کار خودشونو میکنن ورپریده ایکبیری حالم ازش بهم میخوره 

دوستان عزیز برای حل شدن مشکلات زندگیم یه صلوات بفرستید 

عزیزم منم مادر شوهرم میگفت چرا مث فاطمه(جاریم)موهات نمیگیری بیرون پف کنی،چرا موهات رنگشون داره میره رنگ نمیکنی چرا چادر میپوشی لباست ک بلنده،میگفتم چشم الان اینکارو میکنم ولی کووووو،سرکارش بذار تیکه پروند اصن انگار نشنیدی بخند خودش خیط میشه

٣ ساله ازدواج كردم. مادر شوهرم اهل تيكه انداختن و چزوندن نيست. 

معمولا جواب تو آستين ندارم. ولى مادربزرگ شوهرم كه حرفى بزنه، يكى درميون جوابشو ميدم

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ