2777
2789

سلام بچه ها کسی از شما مربی باشگاه یا کسی هست که با تجربه باشه من بتونم ازش کمک بگیرم 

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

بگو

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بپرس گلم

لباس زیر ورزشی چ مدلی بگیرم هرچی میگیرم مناسب نیس

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
بپرس گلم

سلام عزیزم من میخوام امروز باشگاه ثبت نام کنم ولی گویا مربی های خوبی نداره و باشگاه دور هم نمیتونم برم،

میخواستم بدونم شما میتونی به من برنامه تمرینی بدین؟

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
من شاید بتونم کمک کنم 

عزیزم سوالمو پرسیدم ممنون میشم جواب بدین یکم پایین جواب دادم

سلام عزیزم من میخوام امروز باشگاه ثبت نام کنم ولی گویا مربی های خوبی نداره و باشگاه دور هم نمیتونم ب ...

چجور برنامه ای میخوای؟ برنامه حجم یا چربی سوزی؟

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️
لباس زیر ورزشی چ مدلی بگیرم هرچی میگیرم مناسب نیس

من خودم سعی میکنم شورت نخی بگیرم چون تعریق بالاست و کلا به جای سوتین ، نیم تنه ورزشی میپوشم که یا از فروشگاه های لوازم ورزشی میخرم یا از نمایندگی ها 

من خودم سعی میکنم شورت نخی بگیرم چون تعریق بالاست و کلا به جای سوتین ، نیم تنه ورزشی میپوشم که یا از ...

نیم تنه خوب میگیره؟ چون من لاغر کردم خیلی شل شده متاسفانه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
نیم تنه خوب میگیره؟ چون من لاغر کردم خیلی شل شده متاسفانه

آره عزیزم باید جوری باشه که وقتی میپری سینه ها بالا و پایین نرن و فیکس بمونن 

آره عزیزم باید جوری باشه که وقتی میپری سینه ها بالا و پایین نرن و فیکس بمونن 

اره قربونت میخواستم همینو بگم روم نشد

از کدوم سایت سفارش میدی

اره قربونت میخواستم همینو بگم روم نشد از کدوم سایت سفارش میدی

عزیزم از قشم سفارش میدم چون اونجا منطقه آزاده یه عالمه جنس برند با قیمت مناسب میتونی پیدا کنی

عزیزم از قشم سفارش میدم چون اونجا منطقه آزاده یه عالمه جنس برند با قیمت مناسب میتونی پیدا کنی

ممنونم❤