2777
2789

اره من کلی پیج اینستا دارم قلاب بافی یاد میده

یکیش گالری جینگیلی

یکی لیلی بافتنی و...

خاستید امضامو بخونید بچه ها

صاحب یه شغل اینترنتی با درامد عالی هستم،میتونم به شماهم معرفی کنم و شاهدتغییر زندگیتون باشید😊شغلهای اینترنتی دارن جایگزین شغلهای سنتی میشن...حرفهای بیل گیتس رد جدی بگیریم که میگه،اگرشما صاحب یک شغل اینترنتی نیستید متاسفانه باید بگم شغل شما رو به نابودیه!......شغلهای سنتی دارن ازبین میرن..با جهان و تغییراتش هماهنگ باشیم..خدا این راهو جلوی پام گذاشت🌸خدایاشکرت
اره من کلی پیج اینستا دارم قلاب بافی یاد میده یکیش گالری جینگیلی یکی لیلی بافتنی و... خا ...

اوناخیلی ازپایه نمیگن من مبتدی ام،الان اولشونمیدونم چجورگردکنم

تنهاییوغربت😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوناخیلی ازپایه نمیگن من مبتدی ام،الان اولشونمیدونم چجورگردکنم

از پایه میگن من خودم با اونا یادگرفتم

برای گزد کرذن هم میتونی حلقه جادویی بزنی هم چند تا زنجیر بزنی و اخریو ب اولی بست بزنی

صاحب یه شغل اینترنتی با درامد عالی هستم،میتونم به شماهم معرفی کنم و شاهدتغییر زندگیتون باشید😊شغلهای اینترنتی دارن جایگزین شغلهای سنتی میشن...حرفهای بیل گیتس رد جدی بگیریم که میگه،اگرشما صاحب یک شغل اینترنتی نیستید متاسفانه باید بگم شغل شما رو به نابودیه!......شغلهای سنتی دارن ازبین میرن..با جهان و تغییراتش هماهنگ باشیم..خدا این راهو جلوی پام گذاشت🌸خدایاشکرت
پایه رونمیفهمم

ببین خیلی ساده هست اول قلاب و ی دور دور کاموا میپیچونی میکنی داخل اولین حلقه از داخل کاموا رو باز میگیری میاری بیرون الان سه تا حلقه دور قلاب ات میشه 

اگ پایه بلند بخای اول دوتاشو درمیاری دوباره دوتاشو 

اگر کوتاه بخای سه تاشو باهم در میاری 

نمیدونم متوجه شدی یا نه😶