2777
2789

کسی اسم اون خانومو  میشناسه اسمشو بگه

ممنون 

راهنمایی میخوام

یا اگه بلدین خودتون بگین

من برنامه ورزش برای بانوان رو نصب کردم تو اون برنامه همه ی ورزش هارو باهم انجام میدیم یا .صاف کردن شکم.از بین بردن چربی شکم. اب کردن باس ن و...

همه شو تو یه روز انجام میدیم یا یه روز فقط نرمش های صاف کردن شکم انجام میدیم روز بعد نرمش های کاهش چربی شکم انجام میدیم و الی اخر 

راهنمایی کنین مرسی 

راستی تو هر کدوم از این .صاف کردن شکم .کاهش چربی شکم و اب کردن باس ن و... تقریبا ۲۵ یا ۲۵ تا حرکت وجود داره

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند
برنامش تو بازاره؟

بله

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه یه دوره رو شروع می‌کنی هر روز و مرتب باید فقط همون رو انجام بدی . نه یک روز دست یک روز پا

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

تو گوگل پلی هست چنین برنامه هایی

منم قصد دارم بعد عروسیم لاغر کنم خونه بابام نمیشه پابندش نمیشم بعدشم کارای عروسیم هس

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
اگه یه دوره رو شروع می‌کنی هر روز و مرتب باید فقط همون رو انجام بدی . نه یک روز دست یک روز پا

یعنی یه ماه فقط شکمو انجام بدم 

با س ن انجام ندم تو این یه ماه

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند
تو گوگل پلی هست چنین برنامه هایی منم قصد دارم بعد عروسیم لاغر کنم خونه بابام نمیشه پابندش نمیشم بعد ...

ار۶ الان نصبش کن تو گوشیت عالیه از باشگاه رفتن خیلی بهتره

باشه ممنون 

همین برنامه لاغری توی ۳۰ روز؟!

خب یه دوره ۳۰ روزه هستش ک کلن لاغر میکنه ک اونو باید دوره شو کامل کنی اما اگه بخوای روی هر کدوم از اندامت تخصصی کار کنی خب ورزش مربوط ب اونو انجام بده؛اگه میخوای مثلا هم شکمو کار کنی هم با سن میتونی یدونه رو صبح انجام بدی یدونه عصر تا زیاد برات سخت نباشه

یعنی یه ماه فقط شکمو انجام بدم  با س ن انجام ندم تو این یه ماه

می تونی دوتا برنامه رو باهم بری ولی هر روز  باید تمرین هر دوتا رو انجام بدی