2777
2789

سلام.توروخدا اگ کسی بلده کمکم کنه دارم سکته میکنم

دوشب پیش شوهرم خواب مراسم عذاداری پدرشو دیده ک فوت شده..دیشب و امشبم خودم خواب هایی مشابه همین دیدم.ی شب راجب پسرعموم ک فوت شده..و ی شبم راجب کسایی ک فقط میدونم فامیل بودند و فوت شدن

از طرفی ام این روزا نگرانی و استرس خیلی زیادی دارم و نمیدونم این خواب های تکراری هشداره ی اتفاقه یا از ذهن منفی خودمه

از صبح دارم مث بید میلرزم توروخدا کمکم کنید اگ بلدید

اگه از جایی ک هستی راضی نیستی.جاتو عوض کن...تو درخت نیستی😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاءالله که خیره. عزیرم بخاطر فکر کردن بهشونه  فکر نکنم رویای صادقانه باشه

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

تعبیر خواب همونی میشه که خودت  فکر میکنیو تلقین میکنی پس مثبت فکر کن.صدقه بده و بیخیال

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

مراسم عذاداری در خواب یعنی یک خوشی و یا یک سفر اگر در خداب گریه باشه هم به شادی تعبیر میشه پس به دلت بد نگیر و برای اقوامی که فوت شدن حتما صلوات یا در حد امکان چیزی خیرات بفرستید اونا منتظرن و در خواب به کسانی که به خوابهاشون اهمیت میدن متوصل میشن حداقل صلوات یا فاتحه بخون براشون

خودت را دست کم نگیر.روزی که خدا بود،بهشت بود،فرشته ها بودند،تنهایی آدم را یک زن پر کرد.قدر زنانگیت را بدان😊

عزیزم تو خواب ببینی یه نفری مرده اگه مرد و زن هستن عمرشون بلند میشه اگه بچه هستن عمر پدر و مادراشون بلند میشه.اونی که میگی مرده بوده هم خیرات میخاد...

اصلا نگرانش نباش.

عزیزم تو خواب ببینی یه نفری مرده اگه مرد و زن هستن عمرشون بلند میشه اگه بچه هستن عمر پدر و مادراشون ...

مرده ان.نمیدونم ولی میترسم.باشه حتما مرسی عزیزم

عزیز خابه مرگ عزیز ینی اون اشخاص عمرشون بواسطع کارای خوبی که کردن طولانی میشه..

اونایی ک دیدم مرده ان.خواب دیدم واسشون عذاداری میکردیم

تعبیر خواب همونی میشه که خودت  فکر میکنیو تلقین میکنی پس مثبت فکر کن.صدقه بده و بیخیال

تعبیر خواب اونی میشه ک هست ن اونیک من بدون علم ب تعبیر خواب فکر میکنم

صدقه میدم مرسی

این روزا چون داره میره طرف ماه نو خواب های عجیب غریب زیاد میشه . یا الکیه خوابت یا که اتفاقا شادی در ...

ممنون بابت حرف قشنگت ک کلی بهم امیدداد

مراسم عذاداری در خواب یعنی یک خوشی و یا یک سفر اگر در خداب گریه باشه هم به شادی تعبیر میشه پس به دلت ...

ان شالله ک همینطوره.ممنون عزیزم حتما