2777
2789

هیشکی باهاش نحرف تنایی میخاد بره ....😔😔😔نمیتونیم جلوشو بگیرم دوامون کرد عموم حالش بده میخاد بره ببینتش😔عجیب حالم خرابه

شاید باورتون نشع ولی این ایموجی 🙏🏻 برای تشکر کردن و دعا نیست بلکه به معنیع بزن قدشع🔫😹یه عمر هممون ایسگا شدیم😹

اینم بگم دیانت سرفه قند چربی قلب درد داره😔

شاید باورتون نشع ولی این ایموجی 🙏🏻 برای تشکر کردن و دعا نیست بلکه به معنیع بزن قدشع🔫😹یه عمر هممون ایسگا شدیم😹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسک بزنه بره

ماسک فایده نداره کرونا ع طریق هوا هم وارد میشه

هعیییی من چی بگم دوتا بچه ی کوچیک دارم شوهرم هی خونه ی مامانش میره که کرونایی ان نره هم زنگ میزنن به یه بهونه میکشوننش الانم میخواست بره خونه ی مامان بزرگش که اونم مشکوکه 

رعایت نکردن رفتن مسافرت الان منو دو تا بچه هام که ماههاس از خونه بیرون نمیریم باید تاوان بدیم

اینم بگم دیانت سرفه قند چربی قلب درد داره😔

اوه اوه پس حداقل بگین زیاد جلو نرن 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست