2777
2789

سلام خانوما من دوتا فول خوب داشتم دکتر يه امپول ازاد سازي داد تزريق کردمو نزديکيام شروع کردم الان 11روزه ميگذره سينه هام دردخفيفي گرفتن وعضله پاهام درد ميکنه علايم پريوديمم ايطوره بنظرتون باردارنشدم نااميد شم؟کسي نبوده اين علايم داشته باشه و باردار بوده خسته شدم بخدا 

اول اینکه اصلا روی علائم تمرکز نکن بیخیال باش دوم اینکه انشالله بارداری یا اینکه اثر همون آمپوله 

ناامید نباش منم در حال تلاشم هرماه ک پریود میشم ناانید میشم ولی بعدش دوباره تلاش میکنم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس رنگی گرفتی همون ماه اقدام کردی؟ من دیروز عکس رنگی گرفتم ولی دکترم گفت این ماه اقدام نکن

نه منم ماه بعدي که اين ماهه اقدام کردم اما علايمم داره ديونم ميکنه بخدا از صب کارم شده گريه

نشون ميده يکي دوروز ديگ از قيافه بي بي حالم بهم ميخوره ازبس منفي شده ميترسم

چندوقته اقدامی عزیزم؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی