2777
2789
عنوان

قانون جذب ،می نویسم تااتفاق بیفتو

216 بازدید | 22 پست

خواسته هامواینجامینویسم تا۶ماه دیگه براورده بشن

بارداربشم ویه بچه سالم وصالح خدابهم بده

ماشین خوب با قیمت مناسب بخریم 

برادرم یه جشن عروسی خوب بگیره وخوشبخت بشه

یه خواهرزاده دیگه هم خدابهمون بده سالم وصالح وخوشگل

امتحاناتموخوب بدم واستعداددرخشان بشم 

بریم زیارت آقاامام رضا(ع)

همه اعضای خانوادم تندرست باشند

پولامون گیربیاد ویه زمین  بخریم

یه انگشتر بخرم

به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍

عزیزم نباید ب کسی بگم بعدم باید حتمن با مداد و قلم بنویسی😐

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسالله میرسی حتما

منم به نی نی برسم . حتما میرسم

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
چی .چرا مداد

چون خدا در قرآن ب قلم قسم خورده و باید حتمن با مداد بنویسی

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

باید همیشه بنویسی و توی دفترو و سپاسگذاریم بکنی.ی بار بنویسی ک نمیشه.باید بهش فکرکرداز ته دل خاست.ی دفتربدارهمینارو بنویس

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
توی دفترهم نوشتم 

نباید ب کسی بگی ینی بهتره ک نگی ک انرژی منفی نفرستن