2777
2789
عنوان

خیانت یا چی؟!! طلاق مون

1315 بازدید | 110 پست

یه ماه بیشتره شوهرم منو اورد خونه بابام گذاشت و رفت گفت طلاق میخواد فقط

دلیلشم اینه که من گوشیش چک میکردم حریم خصوصی نداشته!!!

اخه ازش خیانت دیده بودم

میخواست ک چک نکنمش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز فال گرفتم خانومه گفت با یه نفر در ارتباطه حتی اسم دختره رو هم گفت ، خیلی دقیق واقعیت رو گفت

گفت که میخواد با اون ازدواج کنه و همه چی رو گفت ،گفت که باهم رابطه جنسیم دارن

من این رویکرد رو خیلی توی سایت دیدم

چرا وقتی حرف طلاق پیش میاد (حالا اصلن به هر دلیل) اجازه می دید از خونه بیرون تون کنند یا اینکه منزل رو ترک می کنید؟؟؟

تا لحظه ای که صیغه طلاق جاری بشه شما همسر اون اقا هستید و اون ادم، بنا بر حق و حقوق متنوعی که در لحظه ازدواج بدست اورده وظیفه تامین مسکن و زندگی شما رو برعهده داره... 

دست کم یک شکایت ترک انفاق و بیرون کردن از منزل رو ثبت بکنید که اگر خدای نکرده کار به طلاق کشید مهریه تون از بین نره بابا جان

ترک آرزو کردم... رنجِ هستی آسان شد
امروز فال گرفتم خانومه گفت با یه نفر در ارتباطه حتی اسم دختره رو هم گفت ، خیلی دقیق واقعیت رو گفت گ ...

هییین خاک عالم

ولش کن بابا مهریتو بگیر ی تف بنداز تو صورتش بره گم شه

اول جوونیت میخای بشینی غصه بخوری

برای داشتنت دلیو ب دریا زدم که از آب میترسید😍😘💕👰👫🍬🌈
من این رویکرد رو خیلی توی سایت دیدم چرا وقتی جرف طلاق پیش میاد (حالا اصلن به هر دلیلی) اجازه می دید ...

من اصلا نمیخواستم بیام،به بهونه تفریح اومدیم شهر پدرم،منو گذاشت و رفت جایی کار داشت ، و دیکه نیومد دنبالم