2777
2789
عنوان

خرج و مخارج وسايل سيسموني

160 بازدید | 6 پست

سلام خانوم هاي عزيز

من چهار ماهه باردارم . داريم حساب كتاب مي كنيم كه براي سيسموني چقدر پول بايد كنار بگذاريم . اين رو هم بگم كه نمي خوايم خيلي پُر و پيمان باشه . مثلا نمي خوايم كمد بگيريم . در حد دراور (يعني چند تا كشو) ، تخت ، كالسكه ، كرير و وسايل مورد نياز و ضروري  مي خوايم بخريم . كاغذ ديواري هم مي خوايم بچه گونه كنيم . اگر اطلاعي داريد و تازگي ها سيسموني تون رو تهيه كرديد يا سايتي مي شناسيد كه براورد قيمت كرده بهم معرفي كنيد.

من سرویس کالسکه خریدم یکو دیویست همه چی داره، لباسو حوله و پتو هم خیلی گرفتم دو تومن با سرویس حمومش شد کمد اینام چون بچه سوممه بود خوته 😂

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من سال ۹۷ برا پسرم گرفتم ۶ تومن از اون موقع تا حالا حساب کردم نزدیک ۱۰ تومن دیگه خودم براش باز خرید کردم ولی چیز اضافه من زیاد خریدم شما میتونی قیمت مناسب و کم تر بخری ولی ۱۰ تومن و میخاد دیگه

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
تقریبا ۱۰ تومن

ببين مثلا از دوستام شنيدم مارك بنتون خارجي و خوبه ولي يه سرچ ساده زدم تو ديجي كالا ديدم كالسكه و كريرش ميشه 8 ميليون!! ولي مارك دليجان كه ظاهرا ايرانيه ، قيمت هاش خيلي بهتره. اطلاعي در اين مورد داري؟ جنس كالسكه و لوازم دليجان با كيفيت هست؟

ببين مثلا از دوستام شنيدم مارك بنتون خارجي و خوبه ولي يه سرچ ساده زدم تو ديجي كالا ديدم كالسكه و كري ...

نه گلم من که دلیجان اصلا دوس ندارم

خودم یه مارک خارجیه اسمشو دقیق نیمتونم بخونم

دست دوم در حد نو ۳ تومن خریدم البته پسرم ۱.۵ هست

به نظر من کمدو تخت لازمه

ولی خودتون سفارشی بدین

بعدم وسایل حموم

لباس تا یک سالگی

چن مدل اسباب بازی فقط واسه دکور بعدا انقد چیز میبینه میچسبه بهش

بعلاوه سرویس بهداشتی

و اگه دختر سرویس آرایش

سرویس آسپزخونه 

سرویس کالسکه