2777
2789

غذایی که حس بشه تو دهنش میریزه بیرون چیکار کنم تا کی بهش سوپ میکسش شده بدم کته و اینا نمیخوره طبیعی؟میترسم عادت کنه طولانی مدت اینجوری باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ی منم ۱۱ ماهشه اره منم ازترس اینکه خفه نشه دائم‌میکس شده بهش میدادم‌الان بدعادت شده غذا رو بیرون‌میریزه بهمین خاطر غذای سالمو‌مث برنج با‌ماست قاطی میکنم بهش میدم تا راحتتر ازگلوش پایین بره.خوششم‌میاد

استخونه رون‌مرغم با خییییلی کم‌گوشت روش میدم دستش تاگازگرفتن یادبگیره

دختر منم دقیقا اینجوری بود من دیگه از ۹ ماهگی براش سوپ نپختم و از غذای خودمون دادم.مثلا کته با اب خورشت و آب مرغ و آب گوشت و... اولش مقاومت میکرد بعد درست شد.نون و بیسکوییتم دادم دستش تا یاد بگیره بکنه و بجوه و تکه های درشت تر و قورت بده.منم اشتباه کردم سوپش و میکس میکردم باید فقط با پشت قاشق له بشه که بچه عادت به جویدن و بلعیدن بکنه.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
خب دندون نداره بجوعه نون با غذای ابکی هم نمیخوره؟؟

چرا بیسکویت مادرم بدونه اینکه له کنم قشنگ تیکه های کوچیک‌میخوره سوپم میکس میکنم خوب میخوره ولی کته نرم نرم با ماست سبزی پلو نرم با ماهی له شده نمیخوره یعنی جوری له میکنم که احتیاج به جویدن نداشته باشه ولی نمیخوره اخه تا کی بهش سوپ بدم تکراری 

دیگه اصلا میکس نکن فقط با پشت قاشق له کن  بعد یه مدت عادت میکنه  دختر من الان 1۳ماهشه من ...

اخه الان از دیشب تاحالا مقاومت کردم ولی بغیر سرلاکش شیر چیزی نخورده میده بیرون فقط میکس میخوره😔

بچه منم ۱۰ماه و ۲۰روزشه..اشکال نداره کم کم بزرگتر شه عادت میکنه..نگران نباش..فعلا خوردنش مهمتر از چط ...

دقیقا منم همین فکرو کردم دوبارهدامشب براش سوپ گذاشتم هرچیم بریزم توش میخوره فرقی براش نداره

اخه الان از دیشب تاحالا مقاومت کردم ولی بغیر سرلاکش شیر چیزی نخورده میده بیرون فقط میکس میخوره😔

بیشتر مقاومت کن فقط کمیشو میکس کن 

عزیزم من تجربه خودمو بهت میگم 

پسرم تا دو سالگی اذیتم کرد 

وتا ۴سالگی درگیرش بودم تا همه چی بخوره 

سر دخترم از ۹ماهگی فقط له کردم خیلی راضیم