2777
2789
عنوان

بچم یازده ماهشه ولی فقط غذا میکس شده میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 25 پست
منم همین فکرو میکنم تا کی اینجوری یعنی😪😢

سر غذا بیار کنارتون از غذای خودتون له کن با قاشق با بازی بده از سرش بیوفته از یه جا باید شروع کنی نمیشه که

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم دقیقا اینجوری بود من دیگه از ۹ ماهگی براش سوپ نپختم و از غذای خودمون دادم.مثلا کته با اب خو ...

یعنی منم الان مقاومت کنم تا کی بهش غذای درست حسابی ندم اخه الان تو وزن گیرن بعدم که دندون اگه اذیتش کنه نخوره اب میشه دیگهوچیزی ازش نمیمونه

یعنی منم الان مقاومت کنم تا کی بهش غذای درست حسابی ندم اخه الان تو وزن گیرن بعدم که دندون اگه اذیتش ...

منظورت و از غذای درست و حسابی نفهمیدم

اتفاقا باید بهش غذاهای مقوی بدی.

ببین براش اینجوری درست کن:دو قاشق برنج و بشور و بذار خیس بخوره بعد یه لیوان آب بریز روش و بذار حسابی بپزه و نرم بشه و قشنگ لعاب بده.بعد از آب مرغ یا آب گوشت یا خورشت بریز روش و باهاش قاطی کن یا حتی میتونی کمی از آب خورشت یا گوشت و مرغت و برداری و اون برنج و با آب اونا بپزی.اینجوری هم میکس نکردی و هم این غذا حسابی نرمه و راحت میتونه بخوره.

آب گوشتت بهتره ماهیچه یا گوشت گوسفندی با استخون باشه که حسابی مقویه.

در ضمن بهتره غذاش آبدار باشه یعنی فقط له کنی اما بهم چسبیده و خشک باشه به درد نمیخوره بهتره آبش بیشتر باشه چون اینجوری دوست دارن.

اون برنجی که گفتم با آب درست کنی و میتونی وقتی سرد شد بهش شیره ی انگور بزنی و به عنوان میان وعده بهش بدی هم مقویه هم دوست داره و هم برای وزن گیریش خوبه.

پوره ی موزم بهش بده اونم مقویه و برای وزن گیریش خوبه.نصف یا یک سوم یه موز و با پشت قاشق له کن و بهش بده.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
منظورت و از غذای درست و حسابی نفهمیدم اتفاقا باید بهش غذاهای مقوی بدی. ببین براش اینجوری درست کن:د ...

سلام عزیزم شبت بخیر ممنونم از توضیحات کاملت موزه بهش هر روز میدم خیلی دوست داره یا شیر موز یا معجون با موز هر روز میخوره من سوپم میخوره هر چی توش بریزم ولی باید میکسش کنم از غذایی که روی زبونش حس بشه خوشش نمیاد انقدر میریزه بیرون تا زبونش تمیز شه میترسم این عادت غذای میکس و تا طولانی مدت همراهش بکشه

بیشتر مقاومت کن فقط کمیشو میکس کن  عزیزم من تجربه خودمو بهت میگم  پسرم تا دو سالگی اذیتم ...

دستت درد نکنه حتما امشب موفق شدم یکم کباب تابه بهش بدم ولی هرچیم تف کرد به روی خودم نیاوردم  یکم بعدش که سرش گرم بود بهش دادم خورد تقریبا ولی اخرش واسه اینکهومطمئن شم سیر شده چندتا قاشق سوپ یکم میکس خیلی کمتر از قبل میکس کردم دادم خورد

سلام عزیزم شبت بخیر ممنونم از توضیحات کاملت موزه بهش هر روز میدم خیلی دوست داره یا شیر موز یا معجون ...

سلام.خواهش میکنم.همون سوپش و کم کم از حالت خیلی میکس دربیار هر روز از روز قبل کمتر میکسش کن اینجوری کم‌کم‌عادت میکنه باید صبور باشی.درست میشه.نگران نباش.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
بچه منم ۱۰ماه و ۲۰روزشه..اشکال نداره کم کم بزرگتر شه عادت میکنه..نگران نباش..فعلا خوردنش مهمتر از چط ...

سلام عزیزم ،شما الان ماشالله فکر کنم بچتون سه چهار سالشه ،میشه بگین چطوری ازغذای میکس شده گرفتینش ؟

سلام عزیزم میشه لطفا بگی چکار کردی تا از فذای میکس بگیری بخدا دیگه توان ادامه دادن ندارم پسرم ۱۷ ماهشه هنوز له میکنم غذاشو باید آبکی هم باشه تا بخوره

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤