2777
2789

سلام دارم اسباب کشی میکنم نصف وسایلو جم کردم حالا نمیدونم لباسامونو بزارم نحا زیادن رامونم دوره چموونم هی ۴ تا داریم کجا بزارم چکارشون کنم

زگیتی دو کس را سپاس یکی حق شناس یکی حد شناس👌

منم چند روزه جا به جا شدم

مامانم یه عالم گونی داره ازش گرفتم برا لباس ها عالیه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در کمد هارو قفل کنین و چسب بزنین نصفشو بذارین تو کمدا بمونه

رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین» خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد  

کلمات واضح نی

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
منظورت کارتونه بو میگیره خو😩

نه پاکت زباله😐

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟
منظورت کارتونه بو میگیره خو😩

بزارشون تویه ملافه بزرگ بپیچون، اونجا رفتی با حوصله بزار تو کمد،کم کم اتوشون بزن، البته بعدا با حوصله

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود......  .