2777
2789
عنوان

امروز پیامک هام رو با شوهرم از پارسال تا الان خوندم🙄🙄😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 31 پست
خیلی بد میشه حالا اگه ادم دعوا کنه تا ۲۰ سال میمونه😁🙄😐

دقیقا.دلخوشیم همون پیامای عاشقانه دوران نامزدی و اوایل عرسیم بود همش پاک شده.ماهی یه بار میرفتم از اول همرو میخوندم حالم خوب میشد که اونم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا خیلی عاشقانه هستین😂ما که کلا فقط موقع دعوا بهم پیام میدیم پیام عاشقانه نداریم😂😂بابا بیخیال م ...

من خیلی قهر هام طولانی میشه دیگه براش عادی شده😔😔😔

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔

خخخخخ ما همش شیطنت و دل و قلوه است ما بقیش خریداری روزانه 😂

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

بیایین يه اسکرین از آخرین پیامی که به همسرامون دادیم بفرستیم

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
دقیقا.دلخوشیم همون پیامای عاشقانه دوران نامزدی و اوایل عرسیم بود همش پاک شده.ماهی یه بار میرفتم از ا ...

اشکالی نداره باز هر از گاهی پیام بدین بهم البته از نوع عاشقونه کاریه که شده

البته ما که تا میایم دو تا کلمه حرف بزنیم سومیش میشه دعوا

عروسی کردیم یه پسر دو ساله هم دارم 

آخه منم تو عقدی خیلی قهرای طولانی داشتیم کلا دوران عقدی بدتر از دوران عقد من فک نکنم بوده خیلی مشکلاتم بزرگ بود وحشتناک یکی و دوتا نبود الان خداروشکر خیلی بهتر شدیم 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
من کل پیامکای این ۹سال رو توی ۳تا گوشی نگه داشتم اصلا پاک نمیکنم حالم خوب میشه با خوندنشون،از پیامک ...

والا من نگه هم میداشتم مال ۶ سالو از ۱۰۰ درصد ۹۹ درصدش دعوا میشد از اول تا حالا

آخه منم تو عقدی خیلی قهرای طولانی داشتیم کلا دوران عقدی بدتر از دوران عقد من فک نکنم بوده خیلی مشکلا ...

خدا رو شکر منم خیلی سعی میکنم بهتر بشه اما متاسفانه نمیشه

خدا رو شکر منم خیلی سعی میکنم بهتر بشه اما متاسفانه نمیشه

باید هر دو نفر بخواین آخه من مشکلاتم وحشتناک بود من تا پای طلاق هم رفتم دو سال قهر بودم تو عقد اصلا همدیگه رو دیگه نمی‌خواستیم ولی خداروشکر میکنم ایشالا خدا به شما هم کمک کنه

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه