بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خخخخخ ما همش شیطنت و دل و قلوه است ما بقیش خریداری روزانه 😂
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
بیایین يه اسکرین از آخرین پیامی که به همسرامون دادیم بفرستیم
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
آخه منم تو عقدی خیلی قهرای طولانی داشتیم کلا دوران عقدی بدتر از دوران عقد من فک نکنم بوده خیلی مشکلاتم بزرگ بود وحشتناک یکی و دوتا نبود الان خداروشکر خیلی بهتر شدیم
شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه
خدا رو شکر منم خیلی سعی میکنم بهتر بشه اما متاسفانه نمیشه
باید هر دو نفر بخواین آخه من مشکلاتم وحشتناک بود من تا پای طلاق هم رفتم دو سال قهر بودم تو عقد اصلا همدیگه رو دیگه نمیخواستیم ولی خداروشکر میکنم ایشالا خدا به شما هم کمک کنه
شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه