2777
2789

من

اکثرا معمولین فقط پر تلاشن اون چیزی که تصور میکنین نیست

عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد                      اسیرمون کردین به قران😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال اخرم نمونه دولتی بودم

قبلش غیر انتفاعی 

اوه اون انقد درس میخونن و پر تلاشن که نگم برات🤔

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

دختر من تیزهوشان خونده. امتحان داره. مدرسه خوبیه. اکثربچه ها درسخونن  و دنبال حاشیه نیستن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

من راهنمایی و دبیرستان نمونه دولتی بودم مصلی نژاد و نجمه مشهد به لحاظ دبیر خیلی بهتر از دبیرستان معمولیه چون تومدارس نمونه و تیزهوشان دبیرهارو خود مدیر انتخاب میکنه و اگه دبیری بدباشه مجبور نیست نگهش داره

و دانش اموزا ترکیبی هستن یعنی بعضیا باهوشن و بعضیا پرتلاش که دومی موفق تره 

منظورم اینه که اونجا جو چطوریه؟ اخه میگن به دانش اموزا فشار وارد میشه و باعث میشه از نظر روحی اسیب ب ...

ن باو اصلا 

کلا زرنگ باشی میری اونجا دیگ امتحان ایناش برات سخت نیس اما اگه یه دانش اموز ضعیف بره ک نمیشه چون ازمون میدن ولی بر فرض اگه بره براش سخته

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

منظورم اینه که اونجا جو چطوریه؟ اخه میگن به دانش اموزا فشار وارد میشه و باعث میشه از نظر روحی اسیب ب ...

هرکسی اینو بهت گفته بدون ک دشمنته و میخواد جلو پیشرفتتو بگیره..برادر منم تیزهوشانه خیلی راضیه..درسشم معمولی میخونه

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣