2777
2789

سلام خانمایی که آزمایش اسپرم شوهرشون صفره ناامید نباشید من یه سال بعد عروسی تصمیم گرفتم بچه دار بشم از شانسم رفتم پیش دکتر فشارکی اصفهان که معروفم هست و توی مرکز ناباروری هم هستند بدون اینکه من بگم هم برای من آزمایشهای قبل بارداری نوشت و هم برای شوهرم ازمایش اسپرم وقتی جواب آزمایش را براش بردم گفت تو که شوهرت اسپرمش صفره دنیا رو سرم خراب شدخلاصه بگم نمونه از بیضه برداشت و چهارنی اسپرم گرفتند دوبار آی وی اف کردیم هربار کلی تخمک با کیفیت بالا داشتم ولی هربار یکی دوتا جنین ضعیف تشکیل میشد بار دوم انتقالم دادم یه دونه ولی باردار نشدم بس که اذیت شدم ولش کردم تا یه سال تو فکرش نبودم وگفتم بچه نمیخام تا اینکه یکی دکتر پیمان صالحی را بهم معرفی کرد رفتیم هربار یکی دوتا آزمایش جدید برامون نوشت میرفتیم و دوباره آزمایش اولش گفتم آخه این چه دکتریه که فقط آزمایش مینویسه بار سوم که رفتیم برا شوهرم داروی لتروزول نوشت با یه سری تقویتی بعد دوماه مصرف رفت آزمایش دوباره صفر بود بازم دکتر با آرامش براش یه سری داروی دیگه داد بعد دوماه مصرف رفت ازمایش در کمال ناباوری اسپرمش شد ۱۵ اونایی که شرایط مارا دارند میفهمند که این جواب واقعا عجیبه دوباره دکتر براش دارو نوشت سه ماه بعد دوباره رفت آزمایش البته کنار داروهای دکتر این بار خرنوب و گرده گل هم میخورد بعد سه ماه آزمایشش شد ۳۰ الان عین یه زن و شوهر عادی منتظر نی نی هستیم البته اینا همش لطف خدا بود و دکتر صالحی وسیله این عنایت خدا به ما بود 

ان شاء الله بزودی دامنت سبز بشه،از ته ته دلم برات آرزوی نی نی سالم رو دارم

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندتا مورد بگم به اونایی که شرایط ما را دارند من توی این دوسال خیلی تحقیق و مطالعه داشتم چندتا از تجربیاتم را بهتون بگم 

اول اینکه به هیچ عنوان عمل بیوپسی یا همون نمونه برداری از بیضه را قبل روشهای دارویی و درمانی برای بالا بردن مقدار اسپرم  انجام ندید چون خیلی عمل بدیه و من الان شوهرم اگه انجام نداده بود شرایطش بهتر بود 

دوم اینکه دکتر صالحی بهترین دکتره اصفهان هستند عالی عالی خیلی با تجربه و واقعا توی کارشون متبحر حتما بهشون سر بزنید

سوم اینکه من طب سنتی را هم قبل دکتر صالحی امتحان کردم فقط بعد شش ماه عدد اسپرم را به یک رسوند طب سنتی بی تاثیر نیست ولی باید در کنار طب نوین باشه در این مورد خاص

یه مورد دیگه هم بهتون بگم از لطف خدا اصلا ناامید نباشید من شرایط شوهرم خاص بودو واقعا ناامید کننده ولی من خودم لحظه ای از لطف خدا ناامید نشدم همش مطمین بودم بچه دار میشم توکلتون به خدا باشه بی نصیب نمی مونید

بچه ها داروهای گیاهی که برای بالا بردن مقدار اسپرم و کلا ناباروری موثره را مینویسم 

خرنوب برای آقایون عالیه. گرده گل(برای خانم و آقا ) . گرده نخل . دمنوش خارخسک . ژل رویال (برای خانم و آقا) . عسل و سیاهدانه یا خرما و سیاهدانه (برای خانم و آقا)   عالیه. پیاز خام .با پودر نخود پخته شده و تخم مرغ محلی و روغن زیتون املت بپزیدبرای آقایون عالیه . اگه در مورد هر کدوم سوال داشتید بپرسید میام جواب میدم 

چندتا مورد بگم به اونایی که شرایط ما را دارند من توی این دوسال خیلی تحقیق و مطالعه داشتم چندتا از تج ...

ان شاالله هرچه زودتر باردار بشی عزیزم

از ته دلم از خدا برات میخام

میفهمم چقدر انتظار سخته

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

واقعا خیلی سخته  هرماه که پریود میشی دنیا رو سرت خراب میشه امثال من که آی وی افم براشون جواب نداده واقعا باید خیلی صبور باشیم ایشالا خدا دامن همه خانمایی که منتظرن را سبز کنه