2777
2789

مثلا تونر واسه پاک کننده ارایشه یا بعده پاک کردنه ارایش با دستمال مرطوب تونر میزنن واسه پاکسازی پوست؟؟؟؟؟

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ارایش داری اول با میسلار واتر ارایشتو پاک کن بعد کارای پایینیو انجام بده اگر نداری بدون میسلارواتر انجام بده

شوینده مخصوص پوستت میتونه ژل یا فوم باشه

تونر 

بعدش اگه کرم یا سرم خاصی مد نظرته هرچیزی ک هس از نظیر : کرم شب ، سرم ضدچروک ، سرم ویتامین سی اینجا هرچی دوس داری میتونی بزنی باتوجه به نیاز پوستت

بعدش مرطوب کننده و ابرسان و بعدشم لالا این روتین شب هستش

من تونمایندگث نفیسم محصولات پوست و مواول ازهمه ابرسان دوم ژل شستو.اسکراب مخصوص پوست لک داریاجروک یاچ ...

قبل ابرسان ارایش صورت باید کامل پاک بشه میگم تونر کاره دستمال مرطوبو انجام میده یا اول باید ارایش پاک بشه بعد تونر بزنیم ؟با مراقبتهای قبل ازخابم نه واسه بیرون رفتن 

من بعد از میسلار واتر تونر میزنم که ته مونده آرایشم بره گاهی همینجوری میزنم که آلودگی هابره و چربی ...

بعد میسلار حتما صورت تو بشور چون ترکیبات میسلار روغن داره بعد ب مرور منافذت باز میشه

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
من بعد از میسلار واتر تونر میزنم که ته مونده آرایشم بره گاهی همینجوری میزنم که آلودگی هابره و چربی ...

میسلار واتر چی هست؟

من تونمایندگی نفیسم محصولات پوست و مواول ازهمه ابرسان دوم ژل شستو.اسکراب مخصوص پوست لک داریاچرب چروک ...

چی میگی بابا اول ابرسان بعد شست و شو؟؟؟؟؟؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

روتین روز فرقی با شب نداره فقط اول با شوینده بشور بعد تونر بعد کرم روزت یا بسته ب نیاز پوستت هرچی دوس داری بعدش مرطوب کننده و ابرسان و بعدش حتما حتما حتما ضدافتاب اگه از خونه هم بیرون نمیری ی کوچولو ضدافتاب بزن در روز چن بار بالم لب استفاده کن ک لبات خشک نشن