2777
2789

سلام بزرگواران خوب هستید؟ امیدوارم که همشه عالی باشید🌹

امروز پدرم زنگ زد گفت من دیگه از خونه خسته شدم می‌خوام برم لباس بخرم وقت داری باهم بریم؟

منم گفت باشه باباجان

رفتیم داشتیم لباس انتخاب می‌کردیم یهو صدای دونفر رو شنیدم یکیشون‌ به اون یکی گفت نگاه کن تو روخدا دختره جای بچه پیرمرده هست 

اون یکی هم خیلی ریلکس گفت جامعه خراب شده جوونا از بی‌پولی به هر ذلتی تن میدن🤦🏼‍♀️

و ........

منم با صدای بلند برای اینکه بشنون بابام رو صدا کردم

آخه یکی نیست بگه شما فرق پدر و دختر و زن‌ و شوهر رو نمی‌فهمید؟

لطفاً وقتی دوتا غریبه رو توی یه مکان عمومی میبینید بی‌تفاوت و بدون اینکه راجبشون فکر کنید از کنارشون بگذرید

واقعاً بعضیا چه‌جوری با دیدن دوتا غریبه میتونن به نسبتشون پی ببرن و کلی در ذهنشون داستان سازی کنن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزیزم جامعه بد شده دخترا برای پول حاظرن به هر بی سروپایی رو بدن الان دوست خودم متولد ۷۷ هست ولی با یه مرد متاهل ۵۷ ساله در ارتباطه ولی خوب قبول دارم قضاوت بیجا اصلا خوب نیست 

خوب عزیزم جامعه بد شده دخترا برای پول حاظرن به هر بی سروپایی رو بدن الان دوست خودم متولد ۷۷ هست ولی ...

خب نمیگم نیست ولی خب حدس زدن درباره کسی که اصلاً نمیشناسیمش هم درست نیست

من که داداشم برای اولین بار اومده بود خونمون اونجا کسی نمیدونست داداشمه باهاش رفتم بیرون به شوهرم خبر دادن زنتو با یکی دیدیم😞

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍