2777
2789
عنوان

زن داداشم بهم گفت برام قرص بخر

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 24 پست

نکنید اینکارا رو

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اگه عروس میومد‌اینو‌میگفت که برای خواهرشوهرش نخریده همه تحسین میکردن 

ولی جدا از‌همه حرفاااا توخوب باش.اگه قرار باشه همه مقابله به مثل کنن که دیگه ادم خوبی وجود‌نداره تو دنیا

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

ای بابا شانسم که نداری همه میپیچوننت    

همه تو ایران پیچونده میشن و مهم نیست براشون 

اما من چون از جون و دل برای اطرافیان مایه میذارم انتظار ندارم الکی دست به سر بشم 

حالا اگه عروس میومد‌اینو‌میگفت که برای خواهرشوهرش نخریده همه تحسین میکردن  ولی جدا از‌همه حرفا ...

اخه فک میکنه بچه زرنگه 

سرکارت میذاره مثلا زنگ میزد میای بریم فلان جا من آماده میشدم نمیومد تلفن شم خاموش میکرد این یکی از پیچوندناشه 

منم یاد کاراش میافتم قدمی براش بر نمی دارم 

اخه فک میکنه بچه زرنگه  سرکارت میذاره مثلا زنگ میزد میای بریم فلان جا من آماده میشدم نمیومد تل ...

عزیزم تو خوب باش.دنیا به ادمای خوبم‌نیاز داره.درکت میکنم‌جون منم‌خوب بودم‌اما‌کسی قدرمو‌ندونست.منم گاهی روبه بد بودن میرم‌اما‌ باز یه محبت ببینم برمیگردم‌سرجای اولم...عروس ماهم‌فکرمیکنه بچه‌زرنگنه ولی احمق خودشه...دنیا انقدددد میچرخه‌میچرخه تا همون‌کارا به روز خودش میاد‌مطمین‌باشااا شک‌نکن

حالا اگه عروس میومد‌اینو‌میگفت که برای خواهرشوهرش نخریده همه تحسین میکردن  ولی جدا از‌همه حرفا ...

اینجا همش انگار فقط عروس ان همش یه طرفه حق و میدن به عروس 

نمی دونن بعضی عروسا مثل خون آشام فقط میمکن 

ما پول نداشتیم لباس بخریم برای عروسی برادرمون بپوشیم خانم از بابام در حد لاکچری ترین چیزا گرفت 

من پول نداشتم اتوبوس سوار شم برم دانشگاه خانم با پول بابام رستوران ۶۰۰ تومنی مسرفت هر شب 

۳۵ سالمه کلا ۱۰ بار رستوران رفتم چه برسه به ۶۰۰ تومنی هر شب 

انقدر طرف عروس نباشید کورکورانه 

اینجا همش انگار فقط عروس ان همش یه طرفه حق و میدن به عروس  نمی دونن بعضی عروسا مثل خون آشام فق ...

من نیستم.چون خودم زن برادر دارم خصوصا یکیشون که فکرمیکنه خیلیییی زرنگه‌گماهم‌دلمون‌شکسته مطمئنم خدا جوابشونو‌میده‌ولی تو خوب بود حرف من اینه...بسپارش به خدا

چندسالشه

من نیستم.چون خودم زن برادر دارم خصوصا یکیشون که فکرمیکنه خیلیییی زرنگه‌گماهم‌دلمون‌شکسته مطمئنم خدا ...

۳۱ سالشه 

اون یکی هم ۳۵ سالشه 

کاری به هم نداریم اما بی ظرفیت و بی اصالتا منظورم از اصالت اینه بزرگ منش نیستن مثل وحشیا میپرن به همه 

ولی قدیما هر بلایی سرم میاوردن مثل اسکولا یادم میرفت اما الان رفتارم باهاشون خیلی سرد شده دیگه فراموش نمی کنم