2777
2789
عنوان

پسر عموم و چکارش کنم ؟

348 بازدید | 19 پست

مغازه گوشی فروشی داره ۶-۷ ساله هر بار زنگ میزنم بهش برای گوشی میپیچونه تم

نمی دونم چطوری قهوه ایش کنم 

نصف سن من و داره میخواد من و بپیچونه فک میکنه نمیفهمم

منم بهش اس ام اس دادم نمیخوای با ما معامله کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶.۷ ساله معطل اونی که ازش گوشی بخری😑😑

چیزی که فراوونه موبایل فروشیه

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
۱۲-۱۳ بار برای خودم و شوهرم و خواهرم خرید کردم هر بار پیچونده  به کل فامیل میفروشه به من نمی ف ...

خو حالا نفروشه خیلي مهمه؟!

فقط 42 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

۶.۷ ساله معطل اونی که ازش گوشی بخری😑😑 چیزی که فراوونه موبایل فروشیه

نه بابا هر بار اول به اون زنگ میزنم

از علی الدین میگیرم یا از کالاتیک و دیجی و چهارسو گاهی 

ولی همیشه نفر اول به اون گوه میگم مثلا هم پسرخالمه هم پسر عمو اشغالیای به درد نخور 

خوب وقتی نمیخواد بفروشه چرا اصرار داری بخری ازش؟اونممممم 12.13بار

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!