2777
2789

منتظرا بیاین اسماتون و اینکه چن ماهه منتظریدو بگید تا به نیتتون صلوات بفرستم

الان یازده دقیقه اس دارم اواز شجریان گوش میدم هنوز نخونده 😐بعد میگن جوونا گوش نمیدن ...والا ما گوش میدیم خودش نمیخونه 😁دیگه هیچی مثه قدیما نیس ....😒امروز یه بیسکوییت مادر خوردم مزه عمه میداد😅 زندگی مثه نقاشی میمونه منتهی زندگی بعضیا رو داوینچی کشیده زندگی ما اصغر ۴ ساله از دورقوز اباد 🤪

مریم ۲ سال و چهار ماه 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاطمه ۳ سال منتظرم ان شاءالله حاجت روا بشی منم برات صلوات فرستادم

حس میکنم یه دختر ناز گیرت میاد ....دلتو نشکونما فقط حس میکنم 

الان یازده دقیقه اس دارم اواز شجریان گوش میدم هنوز نخونده 😐بعد میگن جوونا گوش نمیدن ...والا ما گوش میدیم خودش نمیخونه 😁دیگه هیچی مثه قدیما نیس ....😒امروز یه بیسکوییت مادر خوردم مزه عمه میداد😅 زندگی مثه نقاشی میمونه منتهی زندگی بعضیا رو داوینچی کشیده زندگی ما اصغر ۴ ساله از دورقوز اباد 🤪

صدیقه پنج ساله 

امضامو‌بخونین

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
حس میکنم یه دختر ناز گیرت میاد ....دلتو نشکونما فقط حس میکنم 

من چی.خسته ام

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
زهرا،۶ساله منتظرم ماه بعد نوبت ای وی اف دارم دعام کن خدابهم دوقلو سالم بده ،انشاله حاجت روابشی🌹🌹

منم ۷ ساله منتظرم ولی از ای وی اف می ترسم.. می تونی یه کم برام از مراحل و شرایط و هزینه اش بگی...