2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من کاربر آقا هستم شما استقلال ندارید چشمتون ب جیب بقیس بیشتر ازین حرفی ندارم

مگه زن که کارهای خونه و مرد رو انجام میده نوکره؟ چقدر استدلالاتون غیر اصولیه

دیدگاه آدمها به شخصیت مرد یا زن مهمه 

خودت را دست کم نگیر.روزی که خدا بود،بهشت بود،فرشته ها بودند،تنهایی آدم را یک زن پر کرد.قدر زنانگیت را بدان😊
نه پس اگر قرار باشه بریم خونه پسر مردم و هیییییییچ پولی نده بهمون با جیب خالی بخوایم بریم تو خیابون ...

من نمیگم هیچی بهتون نده

میگم بعضیا مفت خوری میکنن

این بده

یه زمانی متفاوت بودم

اگه چیزی بخام کارتشو میده میگیرم اهل پنهان کاریو ذخیره و اینانیستم

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

من شوهرم اینطوری دوس داره میگه تو فقط حواست به خونه زندگی باشه خرج خونه با منه

شاید شما ب تنهایی از پس مخارج یه زن بر نمیاید چشمتون ب جیب زنتونه

پس حرف نزن 😁

دوست نداری نیا قاطی زنا تامام😁

اسم کاربر یادم نمیمونه شاید یه تاپیک باهات بحث کنم یه تاپیک دیگه قربون صدقه ات برم 🙃🙃🙃🙃

😂😂😂😂استقلال داریم اما وظیییییفه مردی که میاد زن میگیره اینه که مخارج زنشو تا حد توانش تامین کنه 

با این طرز فکرتون زن نگیربن دختر بیچاره رو بدبخت میکنین

پای این حرفای نفقه و مهریع که بچه ناف اروپایین

بعد حرف حق طلاق و اشتغال و تحصیل و خروج از کشور زن که میشه به اسلام ناب محمدی می اندیشین 

هه

من کارتمو میدم بهش خسیس نیستم ولی از مفت خوری بدم میاد

چه بی نزاکتی تو

مفت خوری چیه داره تو خونه کار میکنه بچه نگه میداره یک هفته شما مردا نمیتونید یک بچه رو نگه دارید

مرد وظیفشه پول و نفقه و خرجی و مهریه بده یعنی اگه هم نده دادگاه از حلقومش میکشه بیرون چه پررو شدید شما مردا

من گفتم شوهرتون چقدماهانه بهتون پول میده منظورم خانما بود شما ک مرد هستین آیا شوهر دارین؟😅😅😅ماهی ...

عزیزم رو به شوهرتون بگید

یخورده هم به پیامایی که میدم دقت کنید

یه زمانی متفاوت بودم
عزیزم رو به شوهرتون بگید یخورده هم به پیامایی که میدم دقت کنید

تو هم برو بیرون نیا قاطی زنا 

ایییششششش 

خاله زنک

اسم کاربر یادم نمیمونه شاید یه تاپیک باهات بحث کنم یه تاپیک دیگه قربون صدقه ات برم 🙃🙃🙃🙃

تهیه مسکن بعهده مرد چه شرعی چه قانونی ،مرد هم بسته به موقعیت خانوم باید بهش نفقه بده ،بدون اینکه حتی خانوم نیاز باشه یه وعده غذایی درست کنه،حتی خانوم میتونه حق آرایش یا اجرت المثل بگیره😊اینو از نظر قانونی گفتم اما بحث اصلی تقریبا به اندازه مایحتاج ،رقم خاصی در ماه نداره

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش