2777
2789
عنوان

آخرین شبی که خونه بابام بودم

595 بازدید | 41 پست

22 خرداد ۹۳ اخرین شبی که خونه بابام زندگی میکردم فرداش قرار بود عروس بشم و برم خونه خودم چقد ذوق داشتم چقد استرس از طرفی خوشحال بودم دارم با کسی که دوسش دارم ازدواج میکنم از طرفی ناراحت بودم و دلم گرفته بود که دیگه از خونمون میرم

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

واای چ حس بدیه بنظرم اون شب

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

الان زندگی چطوره؟؟؟

دوستان خاستیدامضاموبخونید

صاحب یه شغل اینترنتی با درامد عالی هستم،میتونم به شماهم معرفی کنم و شاهدتغییر زندگیتون باشید😊شغلهای اینترنتی دارن جایگزین شغلهای سنتی میشن...حرفهای بیل گیتس رد جدی بگیریم که میگه،اگرشما صاحب یک شغل اینترنتی نیستید متاسفانه باید بگم شغل شما رو به نابودیه!......شغلهای سنتی دارن ازبین میرن..با جهان و تغییراتش هماهنگ باشیم..خدا این راهو جلوی پام گذاشت🌸خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میرم یه شهر دیگ شهری که توش کسیو ندارم بهش که فکر میکردم بغض گلمو میگرفت به نامزدم پیام میدادم اون میگفت بخواب صبح باید زود بیدار شی بری آرایشگاه من  از استرس نمیتونستم چشمامو ببندم بالاخره با هزار فکر توسرم و بغض و استرس خوابیدم فرداش یعنی ۲۳ خرداد۹۳ من عروس شدم و...

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

از سال ۹۳ متنفرم

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

و اومدم سر زندگی خودم درسته دور بودم از خانوادم اما چقد خوشحال بودم کنار عشقمم وقتی میرفت سرکار با ذوق به خودم میرسیدم که اون بیاد روزای خوبی بود اما این روزا فقط ۵ ماه طول کشیدن یه روز که سرش همش تو گوشی بود بهش شک کردم بعد گفتم نه بابا اون دوسم داره اما ما زنا همیشه حسمون بهمون درست میگ

الان زندگی چطوره؟؟؟ دوستان خاستیدامضاموبخونید

چه شغلیه

چیکار میکنی

اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚‍نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏

وقتی خواب بود گوشیشو برداشتم دستم از استرس میلرزید اره حسم دروغ نبود شکم بی جا نبود اون داشت بهم خیانت میکرد اون تو برنامه های چت با دخترا چت میکرد نتونستم جلو خودمو نگه دارم گریم گرفت و بیدارشد بهش گفتم اونم اولش دستپاچه شد و گفت واسه دوستمه گفت کار من نیس معذرت خواست ولی من دیگ مثل قبل بهش اعتماد نداشتم

نگو که خیانت کرده  

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚

بعد اون همش توگوشیش از همین چیزا دیدم تا ۳ سال پیش که دیگه فهمیدم با یکیه همش با اونه تا الان اولاش معذرت میخواست میگفت ب خدا دیگ کاری نمیکنم یه فرصت دیگ بهم بده من احمقم چون دوسش داشتم قبول میکردم اما حالا حتی دیگ معذرتم نمیخواد حالا دیگ ما دوتا پسر داریم میدونم خودم احمق بودم که از اولش جدی برخورد نکردم از اولش فرصت دادم و بخشیدم من واقعا دوسش داشتم شاید بگید احمقه ولی بازم یکم دوسش دارم

من حالا ۶ ساله که عروسی کردم رومون به روی هم باز شده منی که واسش حاظر بودم جونمو بدم هرچی از دهنم دراومده بهش گفتم اونم همچین کم نذاشته در مقابل حرفای من دیگ برهم مهم نیستیم فقط داریم به اجبار پیش هم زندگی میکنیم نمیدونم چی شد که زندگیم به این جا کشید که زن متاهل بیاد اوار بشه رو زندگیم که اون بشه عشق شوهرم من بشم یه آدم اضافی

حالا امشب ۲۲ خرداد ۹۹ یاد ۶ سال پیش افتادم که چه استرس و ذوقی داشتم هیچ وقت اونموقع فکرشو نمیکردم به این جا برسیم فکر میکردم خیلی خوشبخت میشیم ای کاش ۶ سال پیش امشب میمیردم فرداش عروس نمیشدم ای کاش هیچ وقت به این شهر غریب نمی اومدم نمیدونستم چی منتظرمه زندگی قراره چه بلاهایی سرم بیاره😭😭😭امشبم بغض داره خفم‌میکنه به خاطر زندیگم به خاطر اتفاقای بدی که برام افتاده تورو خدا دعا کنید اون زنه آشغال پاشو از زندیگم بکشه بیرون دیگه نمیتونم دیگ خسته شدم از اینهمه بدبختی😭