2777
2789
عنوان

با مادر شوهرم قهرم

277 بازدید | 20 پست

رفته بودیم تفریح من با شوهرم بحثم شد اونا رفتن بالا ما پایین موندیم بعده پنج دقه اشتی کردیم از بحثا زیاد داریم ما اونا اومدن پایین مثه اینکه مادرشوهرم گفته بوده همش ادبار میریزه دیگه با شماها نمیام تفریح این حرفا جیگر شوهرم از دسه من خونه ابجیم اومد اینارو بهم گفت راسش من توقع نداشتم ازش که جلو بقیه اینجوری بگه در ماشینو باز کردم گفتم شرمنده که ادبارم شرمنده که خوش نگذشت اونم معلومه که خوش نگذشت درو بستم حمله کرد به سمته ماشین پرید به ابجیم که چرا انقد خبرچینی ابجیم دوازدع سالشه خلاصه که سه روزه گذشته قهریم و من خیلی دلم شکسته از این بابت 

خوب کردی😂😂😂

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اولا خاهرت خبر چینه توام رفتارت بعد خبر چینی اون خیلی زشت بوده زشت تر اینکه هر جایی آدم با شوهرش دعوا نمیکنه وگرنه باید انتظار هر برخوردی از بقیه داشته باشه رفتار بد مادرشوهرت عامل اصلیش خودتون بودین

مشکلم اینه تو ی خونه داریم زندگی میکنیم بعضی رفتاراش از بعده دعوا واقعا ازار دهندس برام

😂😂

کرم دارهههه

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !