2777
2789
عنوان

لباس خاستگاری هیچی ندارم عکس

1428 بازدید | 66 پست

سلام خاهرای گلم .همین لباسا تونستم جور کنم بدای خاستگاری بگید کدوم بهتره. فقط جون من نگید هبچکدام که واقعا ندارم بخرم. پس بین اینا هرکدوم بگید میپوشم باشه . الان عکس میزارم

معتادا نمیگیرن....هیشکی نگرفته ما که ندیدیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باشه عزیزم

عضوگروه نارنجی🧡 شروع رژیم ۹۹/۶/۳۰⁦💪🏻قد۱۷۵. وزن اولیه۷۶🤐هدف اول۷۰😋هدف دوم۶۵😍هدف نهایی61 ⁦❤️⁩ خدایا به امید تووو⁦❤️⁩۹۹/۹/۹من به هدف دومم حتما رسیدم و نزدیک هدف آخرم😍😍😍شروع رژیم با کمک @بامداد_خمار.هی تویی که داری امضای منو میخونی اینو بدون هیچوقت برای شروع دیر نیست.همیشه سعی کن بهترین نسخه از خودت باشی اراده کن و تموم بهونه هارو بریز دور.تو میتونی⁦😍⁦💪🏻⁩
باشه چادر قشنگ مجلسی چی داری؟

الان دیگ چادر نمیپوشن ک

شهلا باجی ها منو تا پیک های باحال تگ کنید لطفاااا😭🥰          سر جدددددتون لایک نکنید نظر بدید نظر دوست ای عم وری وری خانم خونه 😁😁😁     چهارمین کاربریمه نترکون چیز جان‌گل جان

آبیه⁦❤️⁩

عضوگروه نارنجی🧡 شروع رژیم ۹۹/۶/۳۰⁦💪🏻قد۱۷۵. وزن اولیه۷۶🤐هدف اول۷۰😋هدف دوم۶۵😍هدف نهایی61 ⁦❤️⁩ خدایا به امید تووو⁦❤️⁩۹۹/۹/۹من به هدف دومم حتما رسیدم و نزدیک هدف آخرم😍😍😍شروع رژیم با کمک @بامداد_خمار.هی تویی که داری امضای منو میخونی اینو بدون هیچوقت برای شروع دیر نیست.همیشه سعی کن بهترین نسخه از خودت باشی اراده کن و تموم بهونه هارو بریز دور.تو میتونی⁦😍⁦💪🏻⁩