2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

207 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها قضیه از دیروز شروع شد که گفتم تعطیله بریم خونه پدرم ولی شوهرم عابرشو گم کرد و باید امروز میرفت ک جدید میگرفت گفت نمیشه بریم آخه تا خونه بابام ۳ساعت راهه بعد امروز گفتم بریم کارتتو ک گرفتی گفت نه فردا باید برم سرکار بعد ک من گله کردم گفت ترو میبرم خودم برمیگردم ولی من یهو داغ کردم گفتم آخه تا حالا شده یجایی بخوای بری نه بیارم هروز میری پدر مادرتو میبینی منم حق دارم برم و این حرفا اونم گفت باشه منم تنها میرم خونه بابام تو نیا بهشونم میگم دیگه بهت نگن بیای وااای که اعصابم خورده الانم رفته بیرون

من هم خدایی دارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نیاد خونه بابات که بهتره خودتون مادر دختری میشینین کیف میکنین باهم

خب باید اون ببرم راه دوره بعدشم منم دوسدارم ولی الان میشینه پیش خانوادش هی بد منو میگن ک رفته مونده و فلان و اینا

من هم خدایی دارم...

بیشتر روزای تعطیل منو میبرد ایندفعه نبرد من سه هفته س نرفتم بعد میگه خب شاید من نبرمت ولی من زنی نیستم ک بزارم حقم خورده بشه باید حقوقمون برابر باشه اگه اون پدر مادر داره منم دارم

من هم خدایی دارم...
خب باید اون ببرم راه دوره بعدشم منم دوسدارم ولی الان میشینه پیش خانوادش هی بد منو میگن ک رفته مونده ...

آهان پس یه جوری باهم توافق کنین نزار بخاطر این چیزابینتون کدورت پیش بیاد

آهان پس یه جوری باهم توافق کنین نزار بخاطر این چیزابینتون کدورت پیش بیاد

خیلی ناراحتم چرا دعوا کردم ولی خیلی بهم فشار اومد الانم از این ناراحتم بره به  خانوادش دعوامون بگه😔

من هم خدایی دارم...
مرسی از پیشنهادت عزیزدلم شاید فقط ذکر آرومم کنه

خانم عزیزم واقعا نفستون حق بود ذکر یا ودود رو دیشب بدون اینکه بشمارم با خودم تکرار میکردم همش امروز همسرم ک از سرکار برگشت باهام آشتی کرد ممنون از پیشنهاد عالیتون قربون خدا برم فقط و فقط باید به خودش توکل کرد شوهر من اصلا اهل آشتی نبود

من هم خدایی دارم...