2777
2789

اعصابم بهم ریخته دیگه شنبه هفته بعد امتحان توشهری دارم 12جلسه با مربی تموم شده خیلی راحت بود و جسابی همجاهای شلوغ میرفتیم ماشین اموزشگاه پراید بود ولی با ماشین خودمون دوبار نشستم افتضاح هزاربارخاموش کردم همش اروم کلاچ و میادم بالا یهو اشتباهی زیادهم گاز میدم اصلا تعادل ندارممیومدم رو کلاچ و گاز مسلط بشم فرمون و بد میگرفتم کج میرفتم امشب دوباره میخوام بشینم میترسم امشبم گندبزنم😢😢😢😢

میدونم رانندگی سخت نیست ولی برامن ی معضل بزرگ شده همش دنده دو ک میرم یادم میره معکوس باز دنده کم ننم چون تا کلاچ میگیرم باز خاموش میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشین خودتون چیه؟

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
من دارم به مامانم رانندگی یاد میدم میخندیم فقط😂😂😂 نگران نباش یاد میگیری با تمرین

خب دیگ اگ خیلی خراب کنمم دیگ شوهرم ماشین نمیدده بهم شایدم چیزی نگه خودم یگ خجالت میکشم بگمش اگ خیلی خراب کنم

وای خدا منم متنفرم از این کلاج و دنده 

پدرم در اومد تا یاد گرفتم ولی الان خیلی وقته ننشستم دلم ی ماشین اتومات میخواد ولی پول پراید دسته سه هم ندارم 😑

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 

ماشین اتومات.تامام

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
هنوز امادگیشو نداری  باید هنوز تمرین کنی جوری که دیگه حواست جایی دیگه است و مسیر رو میری  ...

با اموزشگاه میرفتم خیلی خوب بود بپفقط بپیبار جلسه اول خاموش کردم و تمان ب بعدش عالی سربالایی های طولانی میرفتیم کلا خیلی خوب بود با ماشین خودمدن اینطورم حس میکنم تنها بشینم مسلط ترم ولی شوهرم میگه بامن بد میری تنها ک بدتر میشه