2777
2789
عنوان

زیبا تر شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 118 پست
حتما خیلی خوشکلی😍

وجوددددت خوشکله دخملی.‌خوشکل نیستم اصلا ولی همه میگن بانمکیو جذاب..چهرم عااادیه💋

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مژه هام پودر بچه میزنم..قبل ارایش صورتمو با اب سرد میشورم..خط چشممو چون چشام باد داره نازک و به ح ...

پودر بچه واسه چی میزنی؟

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
اسم کاربری و عکس پروف عجیب ب هم میاداا خخخ

😍🥴اره طلاستن باهم

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
به مژه هام پودر بچه میزنم..قبل ارایش صورتمو با اب سرد میشورم..خط چشممو چون چشام باد داره نازک و به ح ...

چراپودربچه؟؟

معبودمن! تو را ازبیم آتشت و به شوق بهشتت نمی پرستم ، بلکه تو را شایسته عبادت می دانم.
چطوری اخه درواقع من بعضی روزا خوشکلم بعضی روزا زشت

همه اینطورین گلی🙂

مژه ها رو پرر میکنه هم بلند..اگه جایی میخوای بری عجله داری موهات چربه پودر بچه بزن عالیه 

جالبه اولین بار میشنوم 

باید امتحان کنم

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏