2777
2789

ب برادرشوهرم گفته بهم ماشین بخر چرا صحرا ماشین داره من ندارم منم باید داشته باشم ، برادرشوهرمم گفته نمیخرم دعواشون شدید شده اونم از خونه زده بیرون 

زنگ زدیم بهش برگرده میگه فقط طلاق میخوام چرا ب حرفم ارزش ندادنخرید  ‌😐😐

کاربری من و دخترخالم 😒

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خخخخخخخخخ خندم گرفت ببخشین😓

منم بالاخره ی روزی♥️مامان♥️میشم 👶میشه یه صلوات برای بچه دار شدنم بفرستی؟دعای نینی سایتیا گیراسمن ایمان دارم ک یه روز این همه درد و رنج و ناامیدی تموم میشه و منم میشم یه مادر

اي خدا مشكلات ما چيه مشكلات مردم چيه خدايا شفا بده ديگه واستادي ميخندي؟

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

اون بخاطر اینکه شوهرش بد حرف زده و جواب داده رفته 

نه بخاطر شما😑

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

دخترعموی خودم به ابجی همین جاریم گفته ک من گفتم اونو نگیرن زندگی مردمو بهم میزنه 

بچه ها من اصلا کاری ب کسی ندااارم و تو کار کسی دخالت نکردم اصلا با کسی صمیمی هم نیستم در حد سلام احوال پرسیه رابطمون 

خوبی کردم بهشون این جوابش نیس ک ☹

کاربری من و دخترخالم 😒
زن ها به خاطر پول و مادیات همه کار حاضرن انجام بدن حتی کشتن شوهر این که چیزی نیست 

نه بابا من به خاطر اين چيزا دعوا ميكنم ولي طلاق نميگيرم كه

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋