2777
2789
عنوان

دوستان به نظرتون چرا يه پسري تو رابطه سرد ميشه ديگه پيام نميده

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 34 پست

ممکنه ی کم از دستت دلخوره و بخواد اونم ی مدت محل نده مثلا یعنی قهره شاید،،،ولی چجوری ب اینکه گفته دوستت داره دلت خوشه فضای مجازیه روزی ب صد نفر شاید اینو بگن پسرا ول کن بابا

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
عزیزم باور کن اینو تو دوستی تعهد نیست اصلا هر کاری بخواد میکنه شما هم نمیتونی اعتراض کنی چون نه همسر ...

چرا من و وابسته خودش كرد؟😢چرا پسرا اين قدر عوضي و دروغ گو هستن من و گؤل زد يعني همه حرفاش دروغ بود پس اگه من و دوست نداشت چرا سه سال با من بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه ی کم از دستت دلخوره و بخواد اونم ی مدت محل نده مثلا یعنی قهره شاید،،،ولی چجوری ب اینکه گفته دو ...

عزيزم يع عادتي كه داره اينه كه از كسي للخور باشه بهش پيام نميده بي محلي ميكنه

چرا من و وابسته خودش كرد؟😢چرا پسرا اين قدر عوضي و دروغ گو هستن من و گؤل زد يعني همه حرفاش دروغ بود ...

اینقد ناراحت نباش کاملا ازاد کن ذهنتو و خیلی درگیرش نباش پیامش نده احتمال زیاد میدم خودش دوباره شروع کنه

ممکنه ی کم از دستت دلخوره و بخواد اونم ی مدت محل نده مثلا یعنی قهره شاید،،،ولی چجوری ب اینکه گفته دو ...

عزيزم اين دختره كه چرا من همه پيام هاي اون و خودمو حذف كردم بهم ميگفت احساس ميكنم دارم از چشمت ميوفتم

عزيزم يع عادتي كه داره اينه كه از كسي للخور باشه بهش پيام نميده بي محلي ميكنه

من فکر میکنم خودش ب زودی پیامت میده ،،،اگه میخواست بازیت بده سه سال طولش نمیداد ک حالا با چن روز نبودنت بخواد کات کنه،،،نمیدونم والا البته خدا هم این پسرا رو میشناسه فقط

چرا من و وابسته خودش كرد؟😢چرا پسرا اين قدر عوضي و دروغ گو هستن من و گؤل زد يعني همه حرفاش دروغ بود ...

پسری که واقعا دوستت داشته باشه و ازت خوشش بیاد اینقدر رابطه رو کش نمیده و زود میاد خواستگاری و ازدواج میکنه چون میترسه که از دستت بده ولی این دوستی ها پسر به چشم یه وقت گذرونی و رفع نیاز بهت نگاه میکنه نه کسی که بخواد باهاش زندگی کنه از من میشنوی از این به بعد برای خودت بیشتر ارزش قائل شو خودتو رو دوست داشته باش تا وقتی کسی برای همسری انتخابت نکرده و واقعا برات نجنگیده وابسته اش نشو که بخواد اینطوری آسیب بهت بزنه اذیتت کنه ایشالا که زود تر فراموش کنی و به زندگی عادی برگردی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اینقد ناراحت نباش کاملا ازاد کن ذهنتو و خیلی درگیرش نباش پیامش نده احتمال زیاد میدم خودش دوباره شروع ...

جدي؟يعني تا ١٠روزه ديگه پيام ميده؟خواهر حقيقتش چون من تك فرزند و تنها هستم سريع وابسته ميشم بعدش پدرم محبت كردن عشق ورزيدن بلد نيست منم تا يكي بهم محبت ميكنه بهش وابسته ميشم به اين پسره هم وابسته شدم 😔😔😔وزنم رفته بالا افسرذگي گرفتم از خونه بيرون نميرم خجالت ميكشم ١٥كيلو أضافه وزن دارم اصلا به خودم نميرسم پشت كنكوري هستم همه دبيرا سه سال اومدن خونه پدرم خيلي خيلي برام خرج كرد بهترين مدرسة و كتاب و دبير منم الان خسته شدم 😔😔😔

پسری که واقعا دوستت داشته باشه و ازت خوشش بیاد اینقدر رابطه رو کش نمیده و زود میاد خواستگاری و ازدوا ...

عزيزم اين از اول بهم گفت براي دوستي و وقت تلف كردن نميخوامت قصد من ازدواجه گفتش دو ماه ديگه ميام ايران با خانوادت حرف ميزنم

عزيزم اين از اول بهم گفت براي دوستي و وقت تلف كردن نميخوامت قصد من ازدواجه گفتش دو ماه ديگه ميام اير ...

نمیدونم والا من نظرمو گفتم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
جدي؟يعني تا ١٠روزه ديگه پيام ميده؟خواهر حقيقتش چون من تك فرزند و تنها هستم سريع وابسته ميشم بعدش پدر ...

عزیزم همه ی زندگیتو کنار گذاشتی چسبیدی ب این پسر؟؟؟ جالب نیست اوضاعت ،،،بخاطر اون ن بخاطر خودت وزنتو کنترل کن ب خودت برس خودتو دوست داشته باش خیلیم برات مهم نباشه اون برگشت اگر با لیاقته چ خوب برم نگشت چیزی از دست ندادی چیزی که زیاده پسر 

عزيزم بهش پيام دادم ديدم جواب نميده پياممو حذف كردم

تو پیام دادی سیگنال فرستادی ک اره اوکی من دلم پیشته هنوز حالا صبر کن عجله نکن زورش نکن ک بخوای حتما پیام بده بزار خودش بده