2777
2789

رژیم هم باید باشه. من حدود چهار کیلو  وزنم زیاد شده بود و با این که اضافه وزن نبود اما بازم اضی نبودم. روزانه چهار کیلومتر پیاده روی تند کردم و یکم هم رژیم گرفتم یک ماه و نیم وزنم کم شد

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی کامل توضیح بدیم؟ پیاده روی خوبه دیگه ولی نه اینکه پیاده روی کنی بعد بیایی بشینی یه پرس چلو ...

خوردنمو کنترل میکنم اما چون افت قند دارم یه وقت ممکنه یه چیز پر کالری بخورم در ضمن چون دیسک کمر دارم خیلی نمیتونم تند راه برم به نظر شما چکارکنم حدودا 5کیلو اضافه دارم 

خوردنمو کنترل میکنم اما چون افت قند دارم یه وقت ممکنه یه چیز پر کالری بخورم در ضمن چون دیسک کمر دارم ...

واسع افت قندت خرما و توت و کشمش داشته باش نزار زیاد گرسنه بشی تند تند یه چیز کوچک بزار دهنت.

منم دیسک دارم نمیخواد زیاد بدویی ولی ارومم نرو جوری که حداقل کمی عرق کنی خوبه ولی حتما کتونیه خوب و راحت بپوش به خاطر کمرت