2777
2789

آقا دیدم خیلیا اونجا دستور ابدوغ خیار رو اشتباه دادن ..خیلیاهم گفتن ماهنوز نخوردیم یا دوست نداریم گفتم بیام دستور صحیح و خوشمزه ش رو بدم بلکه اون عده ای که دوست ندارن این مدلی بخورن عاشقش شن😁

خب خب..اولن که تو ابدوغ خیار نه کشمش میریزن نه گردو 😝چیه شیرین وش میشه😖

یه دوغ بگیرین یکم خیار ریز کنین یکم سیر اگه دوست داشتین اگه نه که میشه سیر  نریزین..بعداینارو بریزین توکاسه  یکم نعنا خشک هم کم دستتون نرم کنین بپاشین روشون بعد نون تیلیت کنین بخورین😋😋همین ..تازه اگه نون خشک داشته باشین که به به چه بهتر😋😋

ابدوغ خیار اصلی همینه نه توش گردو داره نه کشمش ..اوناکه اینجوری میدرستن دیگه اون اسمش ابدوغ خیار نمیشه کشمش گردو خیار دوغ میشه😒والا😁🤣

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

کم دستتون(کف دستتون😁)

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس مال توام ابدوغ خیار نیست ابدوغ سیر نعنا نونه

برو یره اصل ابدوغ خیار همینه ..سیر دلبخواهیه بعصی ها میریزن که طبعش گرم بشه 😁