2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براش تکرار کن مدام و هر لحظه و هر جا که تنها موندین 

من برای دخترم اسم بوبو گذاشتم ،و مدام تکرار میکنم بوبو ها مال خودته ،فقطمال خودت هیشکی نباید ببینه حتی من

وقتی میبرمش دستشویی مییگم کارت رو بکن ،پشتمو میکنم میگم من به بوبو نگاه نمیکنم بوبو مال خودته

بعدم موقع شستن حواسش رو پرت میکنم وکه نبینه دارم میبینمش ۴ونیمسالشه

...
براش تکرار کن مدام و هر لحظه و هر جا که تنها موندین  من برای دخترم اسم بوبو گذاشتم ،و مدام ...

تا چندوقت قبل همینجوری بود حتی جلو بابام نمیزاشت لباساشو عوض کنم نمیدونم یک ماهی میشه چش شده

تا چندوقت قبل همینجوری بود حتی جلو بابام نمیزاشت لباساشو عوض کنم نمیدونم یک ماهی میشه چش شده

کنجکاو شده 

اگر بیشتر از سنش پخته س ،سعی کن کمی واضحتر توضیح بدی بهش

یا مثلا شبها براش قصه ی دختری که شلوارش رو درمیاورده رو بگی که وقتی بزرگ شد نتونست پرنسس بشه ،مثال زدما 😁

...
با وجود اینکه دختر من خیلی توی این مسائل خوبه ولی بچه ی خواهرم چن وقت پیش شلوارش رو دراورده بود به ا ...

وای خدا😑

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
۵سالشه ، ولی خیلی حالت خاصی داره  انگار شهوت داره 😣 پسره

وای نگو 

پسرا من با اینکه یک سال نیم شونه ولی وقتی از دسشیویی میارمشون بزور شلوار میپوشن 

میترسم بزرگ تر بشم بدتر بشن چیکار کنم 🤔😔

والا خواهرشوهر منم یکساله شلوار میپوشه تازه(۱۱سالشه الان)همیشه خدا بدون شلواربود😓😐😐😐

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘