2777
2789
عنوان

چیکارکنم کیسه ابم پاره شه

2072 بازدید | 28 پست

خیلی خسته شدم خواهشانگیدیه هفته ام صبرکن واقعادرک میکنن اونایی ک مث خودمن ،نزدیکی بشین ماشو وسیله سنگین بلندکردن فایده نداشته واقعا دیگه طاقت ندارم دوس دارم زودترفارغ بشم کسی تجربه ای داره چجوری کیسه ابتون ترکید 

خدایاخودت واسمون بسازتوبسازی قشنگتره، ایشالا یروزی بشه که هیچکس غصه هیچیونخوره...

اشتباه منو نکن

زندگی بافتن یک قالیست* نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی*نقشه را اوست که تعیین کرده*تو در این بین فقط میبافی*نقشه را خوب ببین*نکند اخر کار*قالی زندگیت را نخرند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم یه هفته چیزی نیستا چشم رو هم بزنی تمومه...این کارا رو هم نکن برا خودت و بچه نازت ضرره

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐
عشقم یه هفته چیزی نیستا چشم رو هم بزنی تمومه...این کارا رو هم نکن برا خودت و بچه نازت ضرره

شایدباورت نشه ولی هریساعت ده روز طول میکشه برام 

خدایاخودت واسمون بسازتوبسازی قشنگتره، ایشالا یروزی بشه که هیچکس غصه هیچیونخوره...

وای عزیزم اصلا این کارو نکنمن ۲۰ روز پیش کیسه ابم سوراخ شد  رفتم گفتم بدنیا بیاریدش خسته شدم آمپول فشار زدن وای چه دردایی بود شدید و با فشار زیاد خیلی سخت بود

زایمان قبلیم با اینکه زایمان اول بود خیلی راحتتر ازاین بود اونموقع دردام طبیعی شروع شد خیلی دردای ملایم و قابل تحملتری بودن

چراچیشد مگه

دیونه بازی در نیار خیر سرت مادری باید تحمل این سختیا رو داشته باشی این همه صبر کردی چند روز بیشتر صبر کن ولی من دیدم با پیاده‌روی زایمانت جلو میافته در ضمن دعا کن از خدا بخواه زایمانتو برات راحت کنه خودتو عصبی نکن دست به کارای که خارج از طبیعته نزن

عجله داشتم مثل شما بچه هر وقت وقتش بشه دلدرد سراغت میاد

من رفتم دکتر زودتر معاینم کردن کیسه ابم سوراخ شد با سوزن فشار بچم رو به دنیا آوردن دور از جون شما مرگ رو با چشم خودم حس کردم

دخترم هنوز هم وقت داشت برای وزن گیری

زندگی بافتن یک قالیست* نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی*نقشه را اوست که تعیین کرده*تو در این بین فقط میبافی*نقشه را خوب ببین*نکند اخر کار*قالی زندگیت را نخرند!
بعدم اگه لازم باشه و وقتت شده باشه خودشون بری بیمارستان این کارو میکنن فک کنم

ن بیمارستان گف تا۴۲هفته ام میشه صبرکرد بستری نمیکنن فقط درصوزتی ک کیسه اب پاره بشه