2777
2789
عنوان

دلم از شوهرم خیلی گرفته نمیدونم چجوری برخورد کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 43 پست
شایدم واقعا دلیلش همون باشه ما ک خبر نداریم...

عزیزم اخه ربطش به این موضوع چیه؟؟! اگه همسرش پسر دوست داشت که قبله بچه دار شدن  هی میگفت بچه ی پسر دوست دارم،ولی خب اگه روی این موضوع تاکید داشت‌،حتما استارتر حس میکرد که پسر دوست داره دیگه،ولی شوهرش اینجور که معلومه جنسیت اصلا مشکلش نیست،و حتی اونقدر حساسه روی بچه و دوسش داره که با همسرش اینجوری رفتار میکنع که خیلی رفتارش اشتباهه

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اخه ربطش به این موضوع چیه؟؟! اگه همسرش پسر دوست داشت که قبله بچه دار شدن  هی میگفت بچه ی ...

چمیدونم آخه مردام یکم عجیب میشن بعضی وقتا آدم متوجه نمیشه مشکلشون چیه اصلا😑

پس چرا الان بداخلاق شده؟حتما اون افسردگی پس از زایمان گرفته

بعضی وقتا کساد بودنه کسب و کار مرد و زیاد شدنه مشکلاتش، باعث میشه الکی بهونه گیر و سرد بشه،و غرورشم اجازه نده که گِله کنه ،و هی گیر بده و زخم زبون بزنه

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹
از کجا میدونی با موبایل ور میرم؟من خودم شاغلم

خوب عزیزم حتما غر زدی که ناراحت شده من هم شاغل هستم و حتی تمام خونه به نامم هست به خدا اگه غر بزنم ویا کارهای دیگه که اعصابش بهم بریزه حتی ناراحتی بزرگ هم پیش میاد پس به خاطر دختر نازت هم که شده بر اعصابت مسلط باش و اون رو ناراحت نکن

من وقتی فکرش رو میکنم می بینم بیشتر وقت ها خودم مقصرم چون تا وقتی که اعصابش رو به هم نریزم برخوردش خ ...

باید واسه یه ناراحتی بیاد بگه پرتت میکردم از اتاق بیرون؟؟؟؟؟؟؟

باید واسه یه ناراحتی بیاد بگه پرتت میکردم از اتاق بیرون؟؟؟؟؟؟؟

اره مردها همین جورن شوهر من هم ناراحت که بشه میگه خیلی به دل نگیر کاش من اول زندگیم مثل الان بودم قبلا با کارهام خیلی درد سر برا خودم درست میکردم تو دیگه شوهرت رو ناراحت نکن تا این مورد ها پیش نیاد