2777
2789
دست خودم نیست خانواده همسرم پسر دوستن

صلاحت رو خدامیدونه یا خانواده شوهرت 

پسربیاری چه گلی به سرت میخوان بزنن

در ضمن اعتماد به نفست خیلی پایینه دخترت رو نذار مثل خودت بشه که ارزش خودش رو به پسر اوردن یا کنار یه مرد بودن بدونه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
خانواده همسرم پسر دوستن منو همینطوریش دوس نداشتن چه برسه اینم بدونن

بخاطر بچه میخوای دوست داشته باشن؟ اینقدر اینجوری بگو خدا قهرش بگیره زبونم لال اینم بهت نده... 

اینو گفتم تلنگری بشه واست

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مگه دست توه بعدش بیشتربه مردا ربط داره که زن پسرداربشه حرفیم زدن بگوپسرتون نتونسته بعدشم دوست نداشته باشن مهم شوهرته بخاطرحرف اونازندگیوبه خودت تلخ نکن چه دختربیاری چه پسرهرکی ذاتش هرجورباشه همونه بعدشم بعدا میفهمی خدا چه نعمت بزرگی بهت داده منم خونواده همسرم پسردوس دارن ولی من همیشه دعا میکنم دخترباشه بهشون گفتم

خدا همین حوالیه🍁
دست خودم نیست خانواده همسرم پسر دوستن

وا 

هر کس دلش میخواد خودش بزاد 

مگه شما ماشین تولید پسر بچه ای ؟؟؟

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

انشاالله اول از همه سالم باشه بعدم خدا بهت پسر بده به من دختر .

به منم گفتن احتمالا پسره اما ما عاشق دختریم.این یکیو فقط به امیداینکه شاید دختر شد خواستم

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند