2777
2789
عنوان

کسایی که چششون ظعیف بیان

128 بازدید | 13 پست

سلام 

ببخشید بچه ها اپتومترسیت ها هم لنز میدن یا برم پیش چشم پزشک؟

من چشام ظعیفه چند ماه دیگ عروسیمه باید لنز بگیرم نمیشه که عینک بزنم دکترا برا چهار پنج ماه دیگ وقت میدن حالا نمی‌دونم چی کار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه همسرم میگ با عینک آرایش نمیاد بهم

خوشبخت باشی 

اینجوری کاش معیار بهتری داشتی 

شما با عینک هستی همیشه و چقدر خوب می‌شد همسرت شما رو با عینک هم میپسندیدن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

استیگمات نباشی عینکو نزنی هم چیزی نمیشه ها

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

حدودن ۳ 

اپتومتریست هم لنز میده

اما از الان باید بذارین که چشاتون عادت کنه وگرنه همون موقع بخواین بذارین نمیشه

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
منم شماره چشمم مثل شماست ولی توعروسی هاومراسماعینک نمیزنم لنزم نمیزارم مشکلی پیش نمیادکه

من چون همیشه عینک زدم عادت کرده چشم اذیت میشم نمیتونم ببینم