2777
2789
عنوان

تخت پارک یا گهواره؟

130 بازدید | 8 پست

مامانایی ک تخت پارک خریدی راضی بودید من هنوز واسه خرید نرفتم از عکسی ک دیدم حس میکنم محکم نیستن نظر شما چیه؟بچه خودشو تخت رو با هم نمیندازه یوقت؟گهواره بگیرم بهتره یا اون؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
تخت پارک عالیه من گرفتم بچم تا ۶ سالگی توش خوابید البته سایز بزرگش و گرفتم خیلی هم عالی منکه راضی بو ...

محکمه بچه اگ توش وایسه باهاش نمیخوره زمین من از عکسایی ک تو گوگل دیدم حس میکنم بچم یکم توش شیطونی کنه میوفته

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محکمه بچه اگ توش وایسه باهاش نمیخوره زمین من از عکسایی ک تو گوگل دیدم حس میکنم بچم یکم توش شیطونی کن ...

خیالت راحت نمی افته محکمه یه مارک خوب بگیر 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
خیالت راحت نمی افته محکمه یه مارک خوب بگیر 

مرسی از راهنماییت پس تخت پارک میگیرم مارک تخت شما چی بود؟

من برای سیسمونی فقط تخت پارک خریدم به نظرم خیلی خوبه چون راحت جمع میشه هر چند هنوز بچم به دنیا نیومده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من برای سیسمونی فقط تخت پارک خریدم به نظرم خیلی خوبه چون راحت جمع میشه هر چند هنوز بچم به دنیا نیومد ...

چ مارکی گرفتی عزیزم چ قیمتایی داشت قیمت مال تو چند شد؟

چ مارکی گرفتی عزیزم چ قیمتایی داشت قیمت مال تو چند شد؟

قیمت ها مختلفه ایرانیش از هفتصد تومن شروع میشه همینطور میره بالا من تا ده ملیون هم دیدم 

ولی مال من دو ملیون شد مارکشم بی بی کامفورت 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲