2777
2789

پریشب ساعت ۱۱ و نیم تازه شوهرم اومده خونه میگه فلان غذارو بذار

همون موقع مادرش زنگ زده هی آه و ناله ک حوصلمون سررفته و اینا

شوهرمم گفت ک تازه از سرکار برگشتم هنوز شاممون حاضر نیس

بازم مادرشوهرم شروع کرد ناز اوردن ک شما خونه این

شوهر منم ی بار تعارف زد اره حالا بیاین اینجا

مادرشوهرمم اول هی ناز و ادا میومد ک ن نمیایم و مزاحمیم و ازین حرفا(قشنگ وقتی ناز میاره از صداش مشخص میشه)

اخرم گوشی و قطع کرد

ب شوهرمم گفتم بابا من از صبح هیچی نخوردم

تازه الان بعد شام میخوام حمومم برم از صبح تو افتاب بیرون بودم

اونم گفت حالا ک نمیاین

۱۰ دقیقه بعد تماس تصویری گرفت مادرشوهرم همه خوشحال وخندون

بعدم گفت ما حاضریم داریم میایم خونتون😑😑

منم انقد لجم گرفت با اینکه میدونستم زود میرسن پاشدم رفتم حموم

میخوام سر ب تن نفهمش نمونه😑😑

من کلا از مهمون فراریم

نمی دونم چرا

اونم مهمون اینجوری

گاهی دلم هیچ چیز نمیخواهد جز گپ ریز ریز با مادرم هی من حرف بزنم، هی او چای تازه دم بریزد، هی چای ام سرد بشود هی دلم گرم 🫀 آنجا که چای ات سرد میشود و دلت گرم "خانه مادر" است💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از مهمون سرزده متنفرممممم خودمم سرزده هیچ وقت هیچ جا نرفتم

دقیقا منم 

یهو میگن ده دقیقه دیگه خونتونیم

ادم نمی دونه بره خونرو تمیز کنه یا لباس خوب بپوشه یا ی چی درس کنه 

گاهی دلم هیچ چیز نمیخواهد جز گپ ریز ریز با مادرم هی من حرف بزنم، هی او چای تازه دم بریزد، هی چای ام سرد بشود هی دلم گرم 🫀 آنجا که چای ات سرد میشود و دلت گرم "خانه مادر" است💕
کاش حداقل ادم ازشون دل خوش داشته باشه😑

دقیقاااااااا

چه اشکال داره عزیزم اون بنده خدا چه گناهی داره یه لحظه فکر کن خودتو جای شوهرت بزار با این تفاوت که پول توی جیب شوهرت نیست مامانت اینا سرزده بیان خونت دوست داری شوهرت عکسالعمل نشون بده 

بعدم خدارو شکر کن بخدا من  تو شهر غریب هیچکس نیست در خونمو بزنه 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖