2777
2789

سلام خانما کی بچه تاخیر. رشدی داره بیاید بهم کمک کنیم تا بچه هآمون به هم سن و سالوشون برسه .

مشتاق هم باشید نه محتاج هم👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نارس بود؟ باید صبر کنی عزیرم زمان میبره من پسرم رو بردم دکتر مشکوک بودم به اتیسم اما تشخیص دکتر تاخیر رشد بود.. ولی جسمی نه همه چیش سر وقت بود فقط ذهنیتوجهش بسیار پایین بود و تکلمش خیلی مشکلداشت کار درمانی بردم و گفتار خیلی خیلی بهتر شددد اما هنوزمم از هم سن و سالاش از نظر صحبت کردن عقبه...خیلی ناراحتم بابت این موضوع و تیلی غصه میخورم.  سال دیگه هم باید بره پیش

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...

عه بچها دختر من نارس بود الان چهارده ماهش وزنش کمه قدش خوبه . هشت ماهگیش راه رفت . شش تا دندون داره .

ولی فقط میگه بابا ننه . 

یعنی مشکل داره حرف زدنش؟؟

چون پسرم همین سن بود بیست و چهار کلمه واضح میگفت 

نگران شدم 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ.