2777
2789

به نظرتون ببرمش دکتر تو این وضع من الان ۴ ماه چکاپ نبردم‌بچمو ولی دندوناش فقط نگرانم کرده بهدنظرتون کم دندون دراورده؟؟؟

وااای دقیقا عین پسر من اصلا نگران نشو دوست عزیزم پسرمنم همه میگفتن چرادندون درنیورده نگا بچه های دیگ میکردم میگفتم چرا دندوناش اینقد کمه الان نزدیک دوسالشه بیشتردندوناش دراومده هیچ مشکلی نیست ن ب خودت اضطرص بده ن به بچه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مال من۱۰ماهشه اصلا نداره

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

دوتا داره ك چ عجله اي داري پسرم من بعد تولد يكسالگي دراورد

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

خیلی حساس نباش
ولی کلسیم و زینک و آد بهش بده کمبود هر کدوم از اینا میتونه علتش باشه
حتماً آش با انواع حبوبات براش درست کن شیر پاستوریزه هم نده جذب کلسیم رو. تو این سن میاره پایین

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
وااای دقیقا عین پسر من اصلا نگران نشو دوست عزیزم پسرمنم همه میگفتن چرادندون درنیورده نگا بچه های دیگ ...

اخه خوندم کمبود اد میتونه باعثش باشه و چون من اصلا بیرون نمیبرمش یا شبا با پدرش یه دور میزنه میترسم چون نور افتاب بهش نمیخوره زیاد اینجوری شده باشه 

ولی ممنون از دلگرمیت خیالم راحت شد

خیلی حساس نباش ولی کلسیم و زینک و آد بهش بده کمبود هر کدوم از اینا میتونه علتش باشه حتماً آش با انوا ...

ااد تا کی بهش بدم میگن واسه کلیه خیلی خوب نیست بعد اگه مولتی ویتامین خوب میشناسین بهم معرفی میکنین لطفا

دوتا داره ك چ عجله اي داري پسرم من بعد تولد يكسالگي دراورد

انقدر ذوق کردم سر اون دوتاش ضعف رفتم نه عجله ندارم فقط میخوام همه چی اکی باشه که اینجور که دوستان میگن اکی هست خداروشکر

ااد تا کی بهش بدم میگن واسه کلیه خیلی خوب نیست بعد اگه مولتی ویتامین خوب میشناسین بهم معرفی میکنین ل ...

اگه زیاد بیرون میبریش آد رو هفته ای یکبار بده و بگو کف دستاشو به حالت دعا روبه خورشید بگیره ولی اگه بیرون نمیبریش مخصوصاً با شرایط الان آد رو یه روز در میون با مولتی ویتامین بده
زیتوکید (مولتی ویتامینه)خوبه هم قیمتش مناسبه هم زینک داره

ولی سعی کن با مواد غذایی کمبودهاشو جبران کنی تا هوا خیلی گرم نشده آب قلم بهش بده
موقع پخت قلم دو قاشق سرکه روش بریز که کلسیم اش تو آبش دربیاد یا بلدرچین یا گنجشک بگیر حسابی بپز و با استخون چرخش کن بریز تو غذاش

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
اگه زیاد بیرون میبریش آد رو هفته ای یکبار بده و بگو کف دستاشو به حالت دعا روبه خورشید بگیره ولی ...

دستت درد نکنه بابت معرفی مولتی ویتامین

اگه روزا دم پنجره نگهش دارم کف کفایت میکنه همون نور دستاشم میگیرم اونطوری کافی همیین مقدار به نظرتون

دستت درد نکنه بابت معرفی مولتی ویتامین اگه روزا دم پنجره نگهش دارم کف کفایت میکنه همون نور دستاشم م ...

آره عزیزم فقط پنجره باز باشه ویتامین دی از پشت شیشه جذب نمیشه

راستی میتونی گاهی یه کوچولو هم بهش کندر خوراکی با مویز یا نبات بدی خیلی استخون هاشو محکم میکنه فقط زیاده روی نکن خیلی کنجکاو و باهوشش میکنه😊