2777
2789

امار مرگ رفته بالا متاسفانه

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیج یه دکتر عفونی دیدم قبل مرگ داشت با یه مریض کرونایی صحبت میکرد.البته مال اسفند بودا ولی ترسیدم

ووایی من که اصلا نمیبینم اینارو ببینم خیلی بهم میریزم تا مدتها توهم علائمشو میگیرم😒

من خیلی میترسم به هر کیم میگم من جایی نمیام نیاین قهر میکنه شر میندازه😭

عزیزم منم همین مشکلو دارم بچه کوچیکم دارم همه ازم توقع دارن ولی من خییلی زیر بار نمیرم وقتیمم میان خونم انقدر سختمه که خودشون میفهمن واقعا نباید الان رفت و امد با زور باشه خیلی موضوع جدیه

به مادرشوشو گفتم عروسی رفتی ختم رفتی من بچه کوچیک دارم برا چی فرداش اومدی اینجا خواهر شوهرم زنگ زده ...

مادر شوهر منم مرتب در حال رفت وامد ولی اگه بگم نیا ناراحت میشه احتمالا ولی میاد فاصله رو خیلی رعایت میکنم درو پنجره هارو باز میذارم تهو هوا باشه....