2777
2789

توروخدا بيايد من دردمو به كي بگم اخه كي مثل من انقدرررررر حساسه چرا من به اين بدبختي دچار شدم وقتي كه اين مسئله چرته بيشتر حرصم ميده....بچها من مريض شدم واقعا چرا اينجوريم چرا وقتي شوهرم به كسي محبت بيش ازحد ميكنه من بدم مياد لجم ميگيره چرا وقتي به برادر زادش محبت ميكنه من بدم مساد اخه مگه من خودم برادر زادهامو خواهرزادمو دوست ندارم اخه من همه ي اينارووووو ميدونم پس چرا عقلم نميفهمه توروخدا اگه راحلي داريد بگيد بيش از حد احساس ميكنم دوسشون داره درصورتي شوهرم كلا ازم با محبتيه از محبت و توجه به منم كم نميذاره پس چرا من نميفهمم...نميتونم به خودش اينارو بگم اگه بفهمه خيلي بد ميشه توروخدا بهم بگيد چيكار كنم منم ميخوام مثل همه وقتي با خانواده شوهرم ميرم جايي بهم خوش بگذره اخه اونا خوبن خدايي دوسمم دارن وقتي بخوايم دسته جمعي جايي بريم من دور ازجون عذا ميگيرم چرا چون كه شوهرم مبادل تو اون سفر يا مهموني به من توجه نشون نده خاك برسرم كه اين همه وابسته ام و ضعيفم توروخدا بهم بگيد چيكاركنم بخدا شوهرمم به من وابستس دوس نداره بدون من جايي بره و چيزهاي ديگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم تاحدودی مثل شما بودم  با انجام تمرینهای افزایش اعتماد بنفس و توجه به خودم و ارزشهام تا حدود زیادی بهتر شدم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌