2777
2789
عنوان

دوستان خواهشا كمكم كنين😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه ٥روزه.تو واتس اپ هم امروز انلاين شده .بهش گفتم بيا كات كنيم بهم ميگه نرو دوست دارم ازش خبري هم ن ...

خب بجا اینکه میگی بیا کات کنیم دلیل این رفتارا روو ازش بپرس

حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔
من بهش وابسته شدم اگه دوسم نداشت بايد بهم رك ميگفت نه اين كه من و نگران بذاره 

من الان 15 سالمه با صد ها پسر هم حرفیدم الانم 13 تا رل دارم این کاری که اون میکنه که تو ازش سرد بشی بعد کات کنی همه کارارم بندازه رو سر تو خودش ادم پاکی در بیاد

من الان 15 سالمه با صد ها پسر هم حرفیدم الانم 13 تا رل دارم این کاری که اون میکنه که تو ازش سرد بشی ...

۱۳ تا رل😐😐😐😐

@دل_لونا بعد تو هنوز تنها خاطره ات از دوس پسر اون واشر خرابه😐🤣

خب بجا اینکه میگی بیا کات کنیم دلیل این رفتارا روو ازش بپرس

بهم گفته بود احساس ميكنم دارم بعد سه سال از چشمت ميوفتم انگار با افراد جديدي اشنا شدي تو رو محدود نميكنم تو أزادي كه خودت انتخاب كني  قرار بود با هم ازدواج كنيم بعد من بهش گفتم ما دوست خوب هستيم دفعه قبل ازم پرسيد كي ازدواج ميكني گفتم دو سال ديگه منم ازش پرسيدم بهم گفت هر وقت خدا بخوادبعدش منم همه پيام هاي بينمون رو پاك كردم من عكسشو با هم دانشگاهيش ديدم كه دختره بهش چشبيده منم بهش گفتم من اين دختر رو ميكشم دوست ندارم دختري بهت نزديك بشه گفتم بيا كات كنيم بهم گفت نرو من دوست دارم براش نامه نوشتم و فرستادم بهش گفتم هيچ دختري در اينده مثل من تو رو دوست نداره بعدش برام ايموجي 😒فرستاد منم جوابشو ندادم ٤روز قبل بهش پيام دادم انلاين شد جوابمو نداد الان هم اصلا انلاين نميشه براي چي؟

بابا سرگرمیه الان تا صب از دستشون نمیتونم بخوابم همش چت

سرگرمی جالب تری نمیشد پیدا کنی گلم؟ 

یه سرگرمی داشته باش که بعدها ب سن من رسیدی پز سرگرمی هاتو بدی🤷🏻‍♀️

کتاب بخون ، موسیقی کار کن، تئاتر کار کن و و و‌....این همه سرگرمی های خوب هست آخه همکلام شدن بااین همه پسر چه جذابیتی داره؟

مخصوصا اینکه بیشترشون مشکل اخلاقی دارن

اینجوری توام تنوع طلب میشی و پس فردا که خواستی با یه نفر باشی سختت میشه 🤷🏻‍♀️

بهم گفته بود احساس ميكنم دارم بعد سه سال از چشمت ميوفتم انگار با افراد جديدي اشنا شدي تو رو محدود نم ...

ای بابا یه پسر بود که 2 سال حرفیدم گف ازدواج کنیم اخرش به مامانم دادم حرف زدن پسره گف من دخترتون رو اصلا نمیخوام مال خودتون اینا همش کصشعران گوش نده 

بهم گفته بود احساس ميكنم دارم بعد سه سال از چشمت ميوفتم انگار با افراد جديدي اشنا شدي تو رو محدود نم ...

برا اینکه بنظر من کلا پیچوندتت و اینکه یا از اول یسری چیزا رو بهت دروغ گفته یا اینکه کلا سرش گرم جای دیگه اس 

خیلی خوشبینانه هم بخوای بهش نگاه کنی شاید یه مشکلی براش پیش اومده و ممکنه بعدا براش دلیل قانع کننده ای داشته باشه ولی بنظر من خوشبینانه بهش نگاه نکنی بهتره خودتو گول نزن

سرگرمی جالب تری نمیشد پیدا کنی گلم؟  یه سرگرمی داشته باش که بعدها ب سن من رسیدی پز سرگرمی هاتو ...

اجی کلاس زبان میرم نصف ترم تموم موسیقی گیتار میرم تمرین نت میکنم هنوز باشگاهم که کنارش پسر واسه سرگرمی واسه این میخوام تو فزایه مجازی یکی باشه که دفاع کنه پسری باشه که خنگ باشه هر وق خواستی شارز بزنه اینطوری دیگه