2777
2789
عنوان

با همسرم دعوام شد الان از خونه زدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 2657 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدترین کاری که کردی همین بوده من که هیچ وقت بعد از دعوا خونه رو ترک نمیکنم شوهرم برعکس منه بعد دعوا همش میره بیرون 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

برو بستنی بخر ترجیحا ابهویج بستنی بیار تو ماشین نصفیش رو بخور بقیش رو نگهوار برو خونه بزار رو اپن صبح ک پاشد ببینه تو به یه ورت بوده! 😊

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
کلی خوراکی بخر برو توی اتاق محلشم نده درو ببند بشین فیلم ببین گوشیت بخور کیف کن بسوزه

وقتی ادم دعوا میکنا انگار گاو رو خوردا اصلا اشتها نداره ادم

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

مردا یسری اینجورین به رو خودشون نمیارن...تو دلش خیلی میخواد بهت زنگ بزنه ولی غرورش زیاده لابد.یکم دور بزن برگرد خونه فیلمی چیزی ببین خودتو سرگرم کن تا فکر و خیال بره بیرون.