2777
2789
عنوان

قرص ویتاگونسو از کی تا کی بخورم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 22 پست
ولی هم قرصشو خوردم هم قطرشو واقن پریودم منظم شد

تنبلی داشتین .باردارشدین

یا قمربنی هاشم نذر کردم اگه بارداربشم پسرباشه اسمشو میزارم ابوالفضل .اگه یه دخمل بانمک شیرین زبونم باشه نازنین زینب سقای بی دست دستم بگیر.فقط باید یاد بگیریم کسی رو قضاوت نکنیم ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ خوب خداکنه بمن جواب بددده

ان شاءالله میده ولی بتونی قطرشو مصرف کنی خ بهتره تاثیرش بیشترع روزی چل قطره داخل شربت بریزی و ناشتا بخوری

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
تنبلی داشتین .باردارشدین

بله عزیزم تنبلی داشتم یاکلومیفن باردار شدم

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
اره ولی تلخه میگن بخاطر همو قرصشو خریددم

اره خیلییی تلخههههه😖

بله عزیزم تنبلی داشتم یاکلومیفن باردار شدم

مبازکه .تنبلیتون شدید بود پریود خیلی نامنظم بود.ببخشید میپرسم

یا قمربنی هاشم نذر کردم اگه بارداربشم پسرباشه اسمشو میزارم ابوالفضل .اگه یه دخمل بانمک شیرین زبونم باشه نازنین زینب سقای بی دست دستم بگیر.فقط باید یاد بگیریم کسی رو قضاوت نکنیم ❤
مبازکه .تنبلیتون شدید بود پریود خیلی نامنظم بود.ببخشید میپرسم

فداتشم،الهی قسمت خودتون شه،من سه ما پریود نشدم رفتم دکتر متوجه شدم تنبلی دارم اولش پریودمو منظم کرد و بعدش ششمین ماه بادارو باردار شدم پوچ شد، اینسری شکرخدا دومین ماه بادارو باردارشدم،بعد سقطم تاچندماه نامنظم بود دگ اخریا دوسه روز اینور اونور بود