2777
2789
عنوان

متاهلا به تجربتون نیاز دارم

184 بازدید | 22 پست

ما وضع مالیمون معمولیه

شوهرم مطلقه بود و ده سال ازم بزرگتره سه ساله ازدواج کردیم یه پسر داره از زن اولش که تو شیش ساله فکر کنم

پیش مادرشوهرمه حالا هر چی میگم بدن به من نمیدنش

شوهرمم بچه میخاد اما از زندگیه اولش ترسیده شده و میترسه منم بچه بذارم رو دستش و برم واسه همین همش میگه بچه نمیخام 

خلاصه مشکل خاصی باهم نداریم فعلا

حالا بنظرتون بچه دار بشم یا نه 

سه سال از زندگیم میگذره 25سالمه شوهرمم 35

بنظرتون بازم صبر کنم

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا میخوای بچه شوهرتو جمع کنی

؟میتونی؟

خودت بیار 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

نمیدونم تا چه حد شوهرت رو میشناسی

تحقیق کردی از زندگی فبلیش که چرا جداشده و حتی بچه رو به مادرش ندادن؟؟

یکم بیشتر فکر کن و وقتی از پایه های زندگیت مطمئن شدی فکر بچه دارشدن باش

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اره صبرکن دوطرف راضی بشین بعد

اون شاید هیچوقت راضی نشه خب خودش بچه‌داره

بعدشم من تنبلی تخمدان دارم تازگیا بدتر شده

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
واقعا میخوای بچه شوهرتو جمع کنی ؟میتونی؟ خودت بیار 

بخامم نمیدن 

آره خب گناه داره طفلکی

نمیدونم تا چه حد شوهرت رو میشناسی تحقیق کردی از زندگی فبلیش که چرا جداشده و حتی بچه رو به مادرش ندا ...

همه چی رو میدونم البته بعد ازدواج فهمیدم مقصرم اینا بودن ولی خب حس میکنم الان شوهرم ضرب خورده و فهمیده تر شده چون همه چی زیر سر مادرش بود

فقط بچه شوهر سخته احساسی نشو

چرا؟

بخامم نمیدن  آره خب گناه داره طفلکی

من شوهرم ی پسر ۴ساله داره

اگ بمیرم ی ثانیه هم نمیارمش خونه ام

از اولم گفتم من بچه تو جمع نمیکنم

با اون مادر دیونه اش گفتم ۷هم شد بمن ربطی نداره

خیلی واسش خرج میکنه خودشم هرچندوقت ی بار میبینش

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
چرا؟

پس فردا همچی واست شاخ بشه زبونش ی متر میشه

همه چی رو میدونم البته بعد ازدواج فهمیدم مقصرم اینا بودن ولی خب حس میکنم الان شوهرم ضرب خورده و فهمی ...

چون سنت زیاد نیست خیلی واسه بارداری عجله نکن

البته قبلش باید شوهرتو متقاعد کنی برای دوباره پدرشدن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من شوهرم ی پسر ۴ساله داره اگ بمیرم ی ثانیه هم نمیارمش خونه ام از اولم گفتم من بچه تو جمع نمیکنم ب ...

چی بگم والا این بچه کلا مادرشو ندیده و به مادرشوهرم میگه مامان و پدرشوهرم بابا

حتی شوهرمو به اسم صدا میزنه