2777
2789
عنوان

من میدونم حالا اگر تاپیک خیانت بود میدوییدید🙄🙄🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 55 پست
اقا تو بیا من ی جور درس میدم مخت یاریت کنه

یعنی قشنگ زبانویادداری😲😲😲

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قیمتت چنده خب من خودم دوره همه کتاب های تاپ ناچ رو دارم ماهی چهل تومن سطحشم خیلی خوبه    خ ...

خب این ک یک طرفست ما پشتیبانیم داریم

یه خبر خوب برای تو❤اگر دوست دارین انگلیسی رو یاد بگیرین باهزینه کم یا به من درخواست دوستی بدین یا به ادرس تل پیام بدین        english_teacher99@

باشه_چشم#  

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !
خب یه توضیح مختصر بده ببینیم چجوریه کلاسا

ب خدا تو همه تاپیکام نوشتم

کلاسا مجازیه و گروهی تشکیل میشه هم کلاسی دارین با ویس و فیلم براتون درس میفرسم

یه خبر خوب برای تو❤اگر دوست دارین انگلیسی رو یاد بگیرین باهزینه کم یا به من درخواست دوستی بدین یا به ادرس تل پیام بدین        english_teacher99@
من کلا از کسی بدم نمیاد اهل کلاس گذاشتنم نیستم

صداشو در نیار میخواسم تحریکشون کنم🤣🤣🤣🤣

خب شاید یکی زبان بلد باشه شاید یکی نخواد یاد بگیره گلم تایپیک امدن زوری نیست ولی من قول میدم بیام 😉

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
ب خدا تو همه تاپیکام نوشتم کلاسا مجازیه و گروهی تشکیل میشه هم کلاسی دارین با ویس و فیلم براتون درس ...

کلاس چی من مدرسه هم دیگه نمیرم 😂😉😂

شوخی بود 😉

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !