2777
2789
اره سزارینه ولی بعدش اصلا درد نداری هیچ بخیه ای و جای بخیه ای هم نداری اطلاعی نداری راجبش بهم بگی چج ...

نه در این مورد چیزی نمیدونم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

کدوم بیمارستان انجام داذه؟ 

اسم سزارینش چیه؟ 

چون من به شدت جای بخیه میمونه رو پوستم

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه از فامیلتون بپرسی اسم سزارینش رو؟ 

و کدوم بیمارستان بوده؟ 

با کدوم دکتر؟ 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
ینی چجوری ینی بخیه اینا دیکه نمیخوری

چرا بخیه میخوری 

زایمان کاملا طبیعی 

تا پنج سانت باید درد و بکشی بعد از پنج سانت بی حسی میزنن خیلی راحت زایمان میکنی بدون درد

فقط باید اصول زایمان طبیعی رو یاد بگیری

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
دكتر سهیلا مكملی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا، افزود: مادران بلافاصله پس از به دنیا آوردن فرزند خود باید با او در ارتباط باشد اما درد ناشی از سزارین باعث كاهش میزان این ارتباط می شود به گونه ای كه مادر معمولا در شیردهی دچار اشكال می شود. در نتیجه بسیاری از آنان، كودكان خود را با شیرخشك تغذیه می كنند.

وی با بیان اینكه درمان لیزری روی زخم، بهداشت عمومی مادر و كودك را افزایش می دهد، گفت: لیزر كردن زخم مادران به فاصله كوتاهی از انجام عمل سزارین باعث می شود درد آنان پس از لیزر، كمتر شود و مادران براحتی بتوانند با فرزند خود ارتباط برقرار كنند. حتی شیر مادرانی كه كم است بر اثر تابش لیزر ترمیمی افزایش می یابد.

رییس انجمن علمی پزشكی لیزری ایران افزود: یكی از اهداف انجمن استفاده از لیزر ترمیمی در تمام جراحی هاست چرا كه انجام این كار باعث كاهش درد بیماران، بهبودی سریع تر و بازگشت زودتر آنان به محیط اجتماعی شده و باعث كاهش هزینه های اجتماعی ناشی از جراحی كارمندان می شود.

وی در ادامه گفت: مطالعه انجمن علمی پزشكی لیزری ایران درباره درمان زخم جراحی سزارین با استفاده از لیزر در سال ۲۰۰۷ در كنگره جهانی لیزر اروپا ارائه و به عنوان مطالعه برتر انتخاب شد.

مكملی درباره اقدامات انجمن علمی پزشكی لیزری ایران در جهت رواج استفاده از لیزر اظهار كرد: متاسفانه بسیاری از پزشكان بدون گذراندن دوره های آموزشی از لیزر استفاده می كنند. در این جهت انجمن علمی پزشكی لیزری ایران برنامه های آموزشی را برگزار می كند. از طرف دیگر با برپا كردن كنگره ها و اطلاع رسانی از طریق رسانه ها قصد آگاه سازی بیماران درباره تاثیرات استفاده از لیزر در درمان زخمهای جراحی ها را دارد.
کدوم بیمارستان انجام داذه؟  اسم سزارینش چیه؟  چون من به شدت جای بخیه میمونه رو پوستم

شیراز انجام داده بیمارستان خصوصی ۱۰ تومن فک کنم هزینش شده.من خودمم برام سواله تو دسترسم نیست بپرسم ازش خودمم باردارم دوس دارم بدونم اگ شد انجام بدم این مدل زایمان رو.بعد میگفت اصلا هبچ بخیه ای رو شکمش نیس با لیزر دوخته بدون هیچ دردی داشته باشه

چرا بخیه میخوری  زایمان کاملا طبیعی  تا پنج سانت باید درد و بکشی بعد از پنج سانت بی حسی ...

وای همینکه بخیه میخوری رو تحمل ندارم بخیه زدن واقعا سخته از زایمان سخت تر

بچه ها خبر دارید که جای بخیه تو زایمان طبیعی امکان داره گوشت اضافه بیاره؟ 

میشه توضیح بدید لطفا؟

بالاتر توضیح دادم

توی زایمان طبیعی فکر نکنم  منم طبیعی بودم

اخه من سینم جراحی کیست داشتم خیلی بد گوشت اضافه داد 

و دوست دارم اگه بتردار شدم طبیعی زایمان کنم اما از جای بخیه و گوشت اضافه میترسم 

ترجیح میدم شکمم گوشت اضافه بده تا وا. ژنم