2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا باز شدن پنج سانت درد داره

بعدش امپول میزنن

حتما هم باید ورزش های بارداری رو انجام بدی

خودمم این زایمان انتخاب کردم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
شنیدم یه مدل زایمانه سزارین میکنه بعد بخیه نمیخوری با لیزر انجام میده جای هیچ بخیه و بخیه ای هم نیست

😐😐😐

این که زایمان بدون درد نیست

زایمان بدون درد کاملا طبیعیه

این نوع سزارین فرق داره

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
اسمش چیه.ینی باید بگیم چ مدل زایمانی میخایم؟

زایمان طبیعی اپیدورال

با کدومشونی همون بی حسی میزنن به کمر

یه مدل سزارینه که دیگه بخیه و جای بخیه ای نداری بالیزر میسوزونن کلا هیچ اثری هم از بخیه رو شکمت نیست.یکی از اقواممون انجام داده ۱۰ تومن فک کنم ازش گرفت دکتر بیمارستان خصوصی نمیدونم چنور زایمانی بود.من تنگی نفس دارم میگم منم یه اینجور زایمانی داشته باشم بهتره

😐😐😐 این که زایمان بدون درد نیست زایمان بدون درد کاملا طبیعیه این نوع سزارین فرق داره

اره سزارینه ولی بعدش اصلا درد نداری هیچ بخیه ای و جای بخیه ای هم نداری اطلاعی نداری راجبش بهم بگی چجوریه؟